5 Sebab Seks Sangat Baik Di Pagi Hari

Ramai berpendapat ‘bersama’ di pagi hari adalah pengalaman yang menyeronokkan. Namun benarkah anggapan tersebut?

 

Sila baca artikel di bawah! :

 

1. Membuat anda lebih bersemangat di pagi hari
Ghairah yang akan anda rasai saat ‘bersama’ akan membuatkan anda merasa bahagia dan bersemangat meneruskan aktiviti seharian.

2. Lebih Intim & Mesra
‘Bersama’ di pagi hari akan membuatkan anda lebih mesra dengan pasangan kerana anda akan menjadi lebih intim. Lagipun ia lebih baik daripada tidur bukan?

3. ‘Balas Dendam’
Adakah anda pernah menolak ajakan pasangan untuk ‘bersama’ di malam hari kerana keletihan ? Jadi..Anda boleh melakukan aksi ‘balas dendam’ di pagi hari.

4. Membuat Anda Lebih Sihat
Satu kajian mendapati bahawa ‘bersama’ di pagi hari dapat meningkatkan kesihatan jantung, dan secara tidak langsung dapat membuatkan anda semakin cergas dan menjamin kesihatan yang berterusan.

5. Lebih Lama
Kadar testosteron seorang lelaki yang tertinggi adalah di pagi hari. Ini juga bermaksud badan anda berada dalam keadaan penuh bertenaga. Jadi, anda mungkin akan melalui ‘pelayaran’ yang lama dan dasyat.

Bagi mereka yang inginkan mengekalkan tahap testosteron yang tinggi setiap hari dan sepanjang masa, boleh amalkan suplemen herba. 2 kapsul sehari sudah memadai untuk membuatkan isteri anda senyum tidak henti-henti. Sila Klik di Sini Untuk Info Herba

 

Nahhh, bagi anda yang telah berkahwin, tidak salah untuk mencuba untuk ‘bertarung’  di pagi hari.

Selain lebih intim, anda dan pasangan juga akan lebih sihat.