4 Posisi Seks Yang Boleh Membantu Si Dia Untuk Klimaks Segera

Walaupun semua orang menggemari sesi seks maraton, kadangkala anda hanya ada masa untuk menipu ketika memecut. Namun ia tidak bermakna salah seorang daripada anda perlu mengorbankan kepuasan seksual anda.

Seks segera diibaratkan seperti makanan Cina.

Selagi anda dapat mengambil makanan yang pada anda akan berasa sedap jika di makan nanti, semuanya akan menjadi lebih baik.

Posisi yang sesuai untuk seks segera perlulah boleh dipercayai, efisyen dan memudahkan anda berdua untuk melaksanakannya. Anda boleh mencuba jika hanya ada lebih kurang 3 mnit untuk diluangkan

4 posisi seks berikut amat padan untuk dilaksanakan bagi mereka yang ingin mencuba seks segera.

doggystyle

1. Gaya Anjing Duduk

Biarkan si dia menonggeng seperti anjing dengan kedua-dua kaki dan tangan ke bawah, anda pula melutut di belakangnya sambil melunjur sedikit.

Posisi ini membolehkan anda untuk menusuk dengan lebih dalam dan membolehkan lebih banyak simulasi dirasai pada bahagian sulit si dia.

give and deliver

2. Berdiri Dan Memberi

Dengan kedua-duanya sedang masing-masing dalam keadaan berdiri, si dia membengkok ke arah pinggang dan anda pula boleh mula menusuk dari belakang.

Membengkok boleh membantu menegangkan otot vagina untuk membenarkan lebih ransangan pada bahagian tersebut. Anda juga mudah untuk menusuknya dari belakang.

quickie-sex-s3

3. Gaya Koboi Wanita

Si dia melutut atas anda dan mengengsot dari atas ke bawah. Kebaikannya anda boleh menggunakan tangan anda untuk memberikan lebih stimulasi pada klitoris si dia.

Tidak ada jaminan bahawa seks segera boleh menjamin seseorang wanita itu klimaks dengan lebih awal. Namun jika si dia inginkan begitu cara di atas mungkin benar-benar berkesan untuk dicuba.

spooning

4. Gaya Sudu

Selepas kesibukkan sepanjang hari, kemungkinan seks yang lebih santai adalah apa yang anda berdua inginkan. Walaupun posisi ini tidak memerlukan banyak tenaga, namun ia tetap menarik.

Anda berdua boleh berbaring secara mengiring dan kedua-duanya mengadap arah yang sama. Si dia mengangkat kakinya sedikit agar anda mudah untuk menusuk si dia dari belakang.