Helah Untuk Memastikan Si Dia Mencapai Puncak Syahwat

Si dia melentik, mengerang sambil mengeluh ketika sedang di ambang keberahian. Anda berasa hebat tentang semua ini dan kemudian anda terfikir semula, bagaimana jika semua ini hanya mampu dilakukan untuk sekali sahaja?

Jika si dia sedang berada di dalam keadaan yang tertekan ataupun terganggu, anda masih lagi mempunyai peluang untuk gagal memuaskan si dia. Jadi apa yang harus anda lakukan adalah bawa bertenang dan sedar ini bukanlah berpunca dari anda.

Untuk itu mari kita lihat beberapa helah-helah yang berkesan untuk membantu si dia mencapai kepuasan seks.

wangian musky

1. Memakai Wangian Yang Musky

Bauan merupakan salah satu lima deria yang paling kuat apabila tiba dalam hubungan seks kerana ia dikaitkan dengan testosteron yang mana boleh meransang tahap libido si dia.

Selain itu bau boleh mencipta memori kerana bau keghairahan itu boleh meninggalkan impresi yang berkekalan.

Sweater-slipper-640x365

2. Memanaskan Kaki Si Dia

Setiap lelaki tahu ketika masuk tidur wanita suka memasukkan kakinya di celah kaki anda dengan tujuan untuk memanaskannya. Si dia tidak mudah untuk teransang dalam keadaan dia kesejukan.

Dengan memanaskan kaki si dia, maka peluang anda untuk membantu si dia mencapai kepuasan kemuncak syahwat adalah lebih tinggi.

bahagian sensitif

3. Fokus Pada Bahagian Tertentu Yang Sensitif

Apabila anda ingin menguruskan bahagian kaki si dia, wanita akan idamkan anda untuk lakukan lebih dari sekadar memberikan ransangan pada mahkota kewanitaan mereka. Fokus pada bahagian lain yang sensitif terutamanya pada jam 10 dan jam 2, untuk memberikan ransangan maksima.

Cara yang mudah untuk melakukan gaya ini adalah dengan membiarkan si dia duduk di atas muka anda ketika anda sedang berbaring dalam keadaan yang terlentang.

rusuk kiri

4. Cumbuan Pada Tulang Belakang Kanan

Sentuhan pada bahagian kanan tulang belakang seseorang perempuan boleh mencairkan si dia lebih dari bahagian kiri. Ini kerana otak kiri mengawal bahagian kanan mereka dan ia boleh memaksa mereka melakukan apa sahaja.

Anda boleh mencium dan mengusap si dia cuma anda perlu memastikan gerakan anda itu mempunyai bentuk yang boleh memberikan lebih ransangan kepada si dia.