5 Gerakan Seks Oral Yang Tidak Pernah Anda Cuba Sebelum Ini

Zaman ini, kebanyakan wanita memerlukan pelbagai bentuk rangsangan, termasuk oral, untuk mencapai puncak syahwat.

Jika anda telah menguasai perkara asas, ambil masa anda dan pelbagaikan tekanan dan kelajuan, dan melawan keinginan anda untuk terus ke bahagian sulit mereka dengan sedikit usikan.

Di samping itu, anda boleh menambah lima gerakan berikut. Siapa tahu? Dia mungkin mungkin akan berasa cukup kagum untuk membalas perbuatan anda.

gerakan oral

1. Pastikan Semuanya Mudah Dicapai

Mulakan dengan tangan dan lutut si dia dahulu, dan kemudian melurut ke bawah dia seperti gerakan mekanik automotif.

Anda boleh menghabiskan masa memanaskan si dia seperti anda mempunyai akses kepada segala-galanya yang dia mahu untuk disentuh dan dijilat.

gerakan oral

2. Gunakan Keadaan Sekeliling Anda

Adakah tiada siapa yang berada di sekitar semasa anda berada di dalam kolam renang? Buatkan si dia duduk di pinggir dengan kakinya ke atas bahu anda semasa anda berada di dalam air.

Kedudukan ini membolehkan anda untuk menggunakan bibir, lidah, sedutan, dan tangan dengan sepenuhnya.

langkah abc dalam oral

3. Lupakan Langkah ABC

Berbaring di atas katil atau permukaan lain yang selesa. Biarkan si dia mencangkung dan duduk di atas muka anda semasa anda memberi rangsangan secara oral.

Dia kini berada dalam keadaan yang benar-benar fokus untuk memberi tumpuan kepada kepada keseronokan yang anda berikan, jadi rancakkan teknik anda dengan menggunakan lidah pula.

gerakan oral

4. Lakukannya Sepanjang Hari

Walaupun anda menghadap satu sama lain di atas katil, anda boleh melorot ke bawah sehingga anda berada di antara kakinya dan boleh berehat kepala di atas paha si dia.

Dengan kedudukan ini anda akan berasa cukup selesa untuk menawarkan kepada si dia dengan masa dan perhatian yang si dia benar-benar perlukan.

gerakan seks oral

5. Tambahkan Sedikit Hiburan

Wanita juga boleh cepat teransang dengan adegan lucah seperti lelaki.

Jadi, daripada membiarkan hanya mainan oral berlaku, anda boleh menetapkan kedudukan dan lokasi anda supaya dia boleh menonton filem lucah yang disukainya sambil anda berada di antara kedua belah kakinya.