5 Tips Melakukan Seks Yang Anda Pasti Tergoda Untuk Mencuba

Dalam mengadakan hubungan seks, tiada istilah selesa yang anda akan dengar jika ia adalah mengenai kepuasan seksual.

Melakukan sedikit perubahan pelik boleh menimbulkan keghairahan kepada anda dan pasangan untuk lebih menikmati hubungan seks anda. Inginkan kepuasan seksual sebenar? Anda tidak perlu untuk berbelanja besar untuknya.

Cuba beberapa tips hangat berikut untuk menjadikan seks anda lebih memberahikan.

buka tingkap

1. Buka Tingkap Tapi Tutup Dengan Langsir

Angin yang bertiup sepoi-sepoi bahasa yang membelai kulit anda dan kemungkinan jiran anda bakal terdengar erngan-erangan anda akan menyebabkan seks tersebut lebih memberahikan dan hangat.

Jika anda ingin lebih berani, anda boleh mencuba bahagian belakang rumah anda namun pastikan keadaan di sana agak gelap.

garu kepala

2. Garu Kepala Si Dia

Kulit kepala mengandungi pelbagai urat sendi yang tidak berkesudahan – oleh itu urutan pada kulit kepala boleh membantu si dia untuk berasa lebih selesa dan mengghairahkan kemudiannya.

Oleh kerana perbuatan ini tiada kaitan langsung dengan seks maka anda boleh mengulangi perbuatan ini bersama pasangan sebelum dan selepas mengadakan hubungan seks.

atas kerusi

3. Rosakkan Kerusi Anda

Anda boleh membiarkan si dia duduk di atas pangkuan seolah-olah si dia sedang menunggang anda sambil anda duduk bersantai di atas kerusi.

Ketika anda sedang bercium anda boleh melakukan gerakan seperti menunggang kuda untuk memberikan ransangan pada bahagian sulit si dia dengan berkesan.

gunakan pelincir

4. Gunakan Pelincir

Wanita yang menggunakan pelincir untuk mengadakan hubungan seks akan berasa kepuasan seks yang lebih tinggi daripada wanita yang tidak menggunakannya.

Untuk mengelakkan gangguan ketika anda sedang sibuk berhubungan seks, letakkan pelincir berhampiran dengan anda agar ia mudah untuk dicapai.

fantasi seks

5. Hidupkan Fantasi Anda Bersama

Secara teorinya, berkongsi fantasi kedengaran agak menarik jika dilakukan bersama namun adakah anda dan si dia ingin mengetahui fantasi seksual masing-masing?

Sebolehnya pilihlah fantasi yang berkenaan diri anda berdua. Mulakan dengan mengimbas kembali saat-saat manis anda berdua selama ini. Jika anda berdua pernah melakukannya mengapa tidak mengulanginya sekali lagi.