5 Cara Lain Untuk Kekal Memuaskan Si Dia Di Ranjang

Kehidupan tidak akan menjadi lebih baik daripada mempunyai seorang wanita tanpa seurat benang yang tertidur akibat kepuasan di sebelah anda.

Lelaki menganggap seks adalah bagus jika diri mereka sendiri mencapai kepuasan dan si dia tersenyum gembira.,

Untuk wanita pula, seks yang meemuaskan adalah ia sepatutnya memberikan pengalaman yang manis, tidak menyakitkan, anda ambil berat mengenai kemuncaak syahwat mereka di samping mereka turut merasai bahawa mereka ada keserasian dengan anda.

Anda boleh cuba beberapa langkah berikut untuk memastikan si dia kekal puas apabila bersama anda.

gunakan jari

1. Menggunakan Jari

Kebanyakan wanita agak terkejut betapa sikitnya lelaki yang pandai menggunakan jari mereka untuk meransang wanita terutama ketika sesi oral.

Usik pada bahagian pembukaan vagina, masukkan jari anda ke dalam dan sentuh bahagian sensitif si dia semuanya ketika anda sedang menggunakan mulut anda.

puji si dia

2. Mengambil Umpannya

Apabila si dia bertanyakan bagaimana dia kelihatan dengan sesetengah baju maka itu bermaksud mereka sedang mencari pujian dari anda.

Puji si dia dan gunakan sebaiknya peluang ini untuk meluahkan betapa cantik si dia kelihatan sambil mempamerkan gambar si dia di media sosial.

ciuman percuma

3. Berikan Ciuman Percuma

Jika anda hanya mencium dan memeluknya ketika sedang berhubungan intim ia akan memberikannya impresi seolah-olah anda menggunakannya sebagai objek pemuas nafsu.

Ia penting untuk sesetengah wanita apabila anda menunjukkan kasih sayang pada masa-masa yang berlainan. Buat agar si dia berasa sangat dihargai.

tonton filem lucah bersama

4. Pasang Filem Lucah Kegemarannya

Anda boleh beralih kepada produksi erotik yang mengutamakan hubungan sihat antara pasangan untuk dinikmati bersama pasangan anda.

Anda juga boleh mencuba dari produksi yang mengutamakan kaedah “foreplay” dan cerita yang lebih berunsurkan pasangan yang berkahwin dan cara mereka menangani hubungan seks.

pasangan mengurat

5. Jangan Terlalu Sopan

Apabila si dia meminta anda untuk menceriakan mood, itu bermaksud si dia tidak mahu anda terlalu sopan ketika itu. Jadi ambil masa itu untuk menggoda si ia terutamanya ketika anda sedang bertemujanji.

Gunakan lawak yang berunsurkan erotika dan ini boleh membawa kepada pasangan anda berasa mereka di dalam hubungan yang bahagia.