5 Rahsia Masturbasi Yang Anda Masih Tidak Tahu

Kebanyakan lelaki mempelajari untuk melakukan masturbasi secara rahsia dan segera, kerana mereka takut perbuatan mereka diketahui oleh orang lain. Dan tabiat rahsia itu kemudian boleh berlangsung hingga mereka meningkat dewasa.

Kebanyakan lelaki terlalu tergesa-gesa untuk klimaks tanpa memikirkan cara yang sesuai untuk mereka menjadikan kehidupan solo mereka lebih menarik.

Adakah anda terlepas gerakan-gerakan yang boleh menyebabkan kemuncak syahwat anda lebih menyeronokkan? Cuba langkah ini apabila anda bersendirian nanti.

onani

1. Dapatkan Saat-Saat Hampir

Untuk kebanyakan hari, onani selama 5 minit adalah mencukupi.

Namun jika anda punya masa yang berlebihan pada ketika itu anda boleh mencuba untuk mendapatkan tahap hampir – untuk membantu anda mendapatkan klimaks yang lebih hebat.

2. Menukar Tangan

Anda tentu pernah mencuba menggunakan tangan anda yang kurang dominan sewaktu melakukan aktiviti seksual ini.

Seperti juga hubungan seks, gunakan tangan yang tidak biasa anda gunakan ketika onani boleh membantu anda untuk mencapai klimaks yang lebih hebat.

Anda boleh menggunakan tangan yang lain dengan lebih kreatif untuk ini.

3. Gunakan Alatan Baru

Ana digalakkan untuk menggunakan fleshlight untuk merancakkan masturbasi anda ketika berseorangan.

Ia boleh bertindak seolah-olah vagina seorang wanita apabila anda selitkan zakar anda ke dalamnya, malah ada juga yang tidak memerlukan anda memegangnya.

4. Bermula Dari Bawah

Kebanyakan kajian mendapati bahawa jika anda kerap mengurut dan memberi ransangan pada bahagian bawah zakar ia akan memberikan anda kenikmatan yang boleh membawa kepada klimaks.

Epiddimis terletak di bahagian paling bawah zakar anda hampir dengan skrotum dan ia menyimpan sperma dan bersambung dengan buah zakar anda.

5. Gunakan Juga Kantung Zakar Anda

Terlalu banyak sendi yang berkenaan dengan seks berakhir di kantung zakar anda seperti juga zakar anda.

Terdapat stimulasi yang memberikan lebih kenikmatan terutamanya jika anda bermain di bahagian kantung tersebut dan ia memberikan puncak kenikmatan yang lebih baik.