4 Bahagian Tubuhnya Yang Si Dia Ingin Anda Sentuh

Ketika foreplay agak sukar untuk anda menghabiskan tenaga pada bahagian depan pasangan anda terutamanya ketika kita sedang berhadapan – siapa yang tidak inginkan lebih masa untuk membelai wanita kesayangan mereka?

Namun terlalu memberi perhatian kepada zon ghairah tertentu boleh menyebabkan anda terlepas untuk membelai zon-zon lain yang si dia begitu inginkan utuk dibelai oleh anda pada ketika itu.

Oleh itu ambil perhatian kepada empat bahagian tubuh wanita ini untuk anda ransang.

jari perempuan

1. Jari Kaki Mereka

Sesetengah wanita gemar jika perhatian lebih diberikan pada jari kaki mereka. Sesuatu yang menggelikan mereka akan bertukar nikmat kemudiannya.

Jika anda tidak tahu bagaimana untuk bermula, cuba lakukan urutan erotis pada si dia. Mulakan dengan menggunakan seluruh tangan anda dan seterusnya gunakan bibir anda untuk meransangnya.

rambut mereka

2. Rambut Mereka

Dalam setiap helaian rambut di atas kulit kepala anda ada otot kecil yang dipanggil pili – ia bergantung kepada sistem saraf yang menyebabkan anda melakukan sesuatu tanpa sedar.

Anda mungkin boleh bermula dengan lembut dengan mengurut kulit kepala si dia sebelum keghairahan memuncak dan anda boleh bertindak lebih ganas selepas itu.

urut betis

3. Kulit Sensitif Si Dia

Fokus sentuhan anda pada bahagian yang mempunyai kulit yang paling lembut, contohnya di betis atau perut. Bahagian tersebut lebih sensitif berbanding bahagian lain.

Gunakan zakar anda dan larikannya di atas permukaan kulit tersebut.  Merasai ereksi anda pada bahagian tersebut boleh menyebabkan si dia teruja dan inginkan lebih lagi dari anda.

ransangan minda

4. Minda Mereka

Tak kira bagaimana bagus anda dengan tangan anda, si dia juga berharap anda tahu bagaimana untuk memberikan stimulasi pada minda si dia.

Fantasi samada untuk mendominasi dan memperkosa si dia atau menggoda si dia – hanya dengan bercakap mengenainya boleh menimbulkan ransangan luarbiasa pada si dia.