5 Perkara Yang Menyebabkan Mood Seks Pasangan Itu Rosak

Setelah anda mula utuk berhubungan seks secara konsisten, anda mula mencipta sendiri ritma an cara bagaimana untuk memuaskan si dia dan membuatkannya inginkan lagi dan lagi.

Walaupun kadangkala ada sesetengah kaedah itu sememangnya berjaya namun ada juga yang membuatkan si dia berasa sentap kemudian.

Berapa banyak kesalahan di dalam bilik tidur yang pernah anda lakukan? Jom tengok beberapa daripadanya.

cotton_stripe_casual_men_strong_style_color_b82220_socks_strong

1. Memakai Stoking

Mungkin tujuan asal anda hanya untuk memanaskan kaki anda – ataupun hanya untuk mendedahkan bahagian lutut seperti si dia yang masih mengenakan kasut tumit tinggi.

Namun ia tidak kelihatan menarik kerana kelihatan seolah-olah sedang berhubungan intim dengan budak tadika pula.

landscape-1449089252-suing-herpes

2. Asyik Menyentuh Bahagian Itu

Ada beberapa zon yang sensitif pada tubuh wanita yang boleh disentuh jika anda tahu bagaimana untuk memulakan mukadimah sentuhan itu. Jangan pakai redah sahaja.

Ini boleh menunjukkan bahawa anda langsung tidak kreatif dalam berhubungan seks dan hanya tahu nak cepat ke bahagian itu sahaja.

sex-woman-on-top-sex-position

3. Anda Berehat Bila Dia Di Atas

Berada di atas adalah impian setiap wanta kerana ia menunjukkan ia sedang mendominasi lelaki – namun tak mahulah berasa seperti berhubungan dengan ikan mati.

Anda perlulah sama-sama membimbing dan berinteraksi dengan si dia apabila dia berada di atas anda seperti merangkul tubuhnya, meramas buah dada dan menggenggam punggungnya.

optimized-couple-cuddling-on-bench

4. Memanggilnya Sebagai “Baby”

Kadangkala panggilan manja ini boleh membantu seseorang itu untuk lebih intim dengan pasangannya – namun jangan terlalu terlebih menggunakannya.

Ia kelihatan dan kedengaran seperti anda seorang yang hanya bermulut manis dan tidak langsung maksudkan tentang si dia.

1620

5. Terlalu Mengarah

Ianya kedengaran agak erotis untuk mengarah seseorang melakukan sesuatu ketika di bilik tidur – namun ada perbezaan antara mengarah yang erotik dan mengarah yang menjengkelkan.

Jika anda memaksa si dia untuk melakukan posisi yang anda belum pernah cuba sebelum ini – ia adalah menjurus kepada konsep paksaan.