4 Sebab Mengapa Kaum Wanita Membenci Momen Seks Oral

Walaupun sesetengah wanita tidak menggemari saat untuk melakukan seks oral – pasangan anda mungkin tidak begitu.

Mungkin pasangan anda sememangnya tidak sabar-sabar untuk turun ke bawah dan menikmati saat memberikan anda kemuncak nikmat.

Namun berikut ada beberapa perkara yang boleh mematikan mood pasangan anda untuk melakukan seks oral.

0910_oral-kb

1. Cara Penggunaan Tangan

Apabila seseorang lelaki memegang kepala pasangan ketika si dia melurut ke bawah sewaktu melakukan seks oral – detik itu sering mendapat aduan oleh para wanita.

Berikan si dia pujian sebaliknya daripada anda menggunakan kepala si dia dan memperlakukannya bagaikan bola sepak.

some-facts-about-oral-sex-that-you-do-not-know

2. Anda Terlupa Untuk Memberitahu

Kadangkala bukan semua wanita berasa seronok apabila anda secara tiba-tiba terpancut di dalam mulut mereka walaupun tidak sengaja.

Sebaliknya beritahu si dia saat anda hampir dan minta izin jika si dia benarkan untuk anda memancutkan di mana-mana bahagian badan si dia.

123079

3. Anda Tidak Memberikannya Oral

Jika anda jarang hendak memberikan semula oral kepada si dia setelah si dia memberikan perkara yang sama kepada anda maka ia tidak akan berlaku lagi.

Kebanyakan lelaki selalu meminta untuk diberikan seks oral namun tiada perasaan untuk memberikan perkara yang sama kepada pasangan.

penis1_600x450

4. Kurang Menjaga Kebersihan

Kadangkala bulu-bulu di bahagian sulit anda mampu mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan – terutama sekali jika anda jarang bercukur di bahagian tersebut.

Jika anda sudi untuk ambil sedikit masa anda dan lakukan sedikit pembersihan pada bahagian tersebut ia adalah amat dihargai oleh pasangan anda.