5 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Boleh Dilakukan Zakar Anda

Sebenarnya zakar anda adalah lebih daripada apa yang anda selalu fikirkan – selain daripaa boleh menjaikan kebanyakan lelaki lain mencemburui anda.

Berikut adalah 5 perkara gila yang boleh dilakukan oleh zakar anda yang tidak anda ketahui.

Sexual health

1. Ia Membuang Lebihan Semen

Selain daripada bertindak sebagai alat untuk memasukkan semen – ia juga boleh membuang semen pesaing yang berada di faraj.

Ketika anda sedang sibuk menyorong tarik dengan pasangan anda, bahagian hujung zakar anda itu membuang keluar semen lebihan daripada pesaing.

Wounded soldier undergoes surgery at a health clinic in south Sudan

2. Hidup Walau Dipenggal

Panectonomi adalah proses di mana keseluruhan batang zakar dibuang secara sepenuhnya – terutama untuk penghidap kanser zakar.

Namun begitu ia tidak akan berhenti berfungsi kerana anda masih boleh kencing dan berhubungan intim seperti biasa.

zdy3kwa

3. Ia Boleh Ejakulasi Walaupun Kendur

Walaupun kebiasaannya penegangan dan ejakulasi selalunya datang sebagai satu pakej – anda tidak perlu untuk menjai tegang jika ingin memancutkan semen.

Otot pelvis anda akan bertindak ketika anda mengalami kontraksi dan ia tiada hubungan secara terus dengan ketegangan zakar anda.

geysireruptionnear

4. Memancut Hingga 8 Kaki

Walaupun belum ada banyak data yang boleh menyokong pendapat ini – ia adalah berdasarkan kajian daripada aksi dalam video lucah.

Tekanan bagaimana anda mampu memancutkan air mani bergantung kepada berapa puas anda rasakan mengenai kemuncak seksual anda.

maxresdefault

5. Tersenyum Ketika Seks

Kajian turut memerhatikan rupa alat sulit anda ketika hubungan seks – terutama ketika anda sedang melakukan posisi missionary dengan pasangan anda.

Jika diperhatikan dengan teliti ia mempunyai bentuk seperti sebuah senyuman – ia tersenyum kerana ia gembira.