4 Posisi Seks Yang Cukup Bahaya Untuk Anda Praktikkan Bersama

Hanya satu perkara yang pasti iaitu kecederaan semasa anda melakukan hubungan intim aalah sungguh pelik dan jarang berlaku sama sekali.

Selalunya jika ia berlaku, ia adalah disebabkan oleh tempat di mana anda melakukannya dan cara bagaimana anda melakukannya.

Berikut adalah beberapa posisi yang berkemungkinan besar boleh menyebabkan kecederaan semasa seks.

eager-chef

1. Posisi The Eager Chef

Anda berdiri di atas kaki anda sendiri sementara pasangan anda duduk di atas kaunter dapur di hadapan anda. Seks di sini adalah berlaku secara spontan.

Kedah berdiri itu sudah cukup bahaya untuk anda dan kemungkinan zakar anda terhantuk pada bahagian keras di dapur anda – fikir sendiri!

swiss-ball_1

2. The Over-Exuberant Swiss Ball Blitz

Zakar mempunyai kebarangkalian untuk patah di mana posisi seks tersebut melibatkan zakar tersebut keluar sepenuhnya.

Jika si dia berada di atas, anda tidak akan mempunyai kawalan terhadap pergerakan masuk keluar dan zakar anda mungkin terlepas keluar.

cow-girl2

3. The Cowgirl + Lean Back

Anda berbaring menelentang ketika dia berada di atas anda – daripada si dia mengunjur ke hadapan, dia mengunjur ke belakang.

Seperti juga siku ataupun lutut anda – posisi ini boleh menyebabkan zakar anda terlalu regang jika anda meletakkan terlalu banyak tekanan ke atasnya.

standing

4. The Pogo Stick

Fikirkan ia sebagai aksi ‘missionary’ dalam keadaan berdiri. Anda akan mendukung si dia sambil bersandar ke belakang untuk memudahkan pergerakan sorong tarik.

Aksi akrobatik seperti ini boleh menyebabkan anda mengalami sakit belakang dan kemungkinan anda terlepas sokongan terhadap pasangan anda.