5 Cara Mudah Untuk Menggoda Si Dia Hanya Dalam 10 Minit

Terdapat banyak perkara yang bermain di minda seorang wanita ketika kali mata dia bertentang mata dengan anda.

Cara kaum lelaki mendekati kaum hawa juga mempunyai pengaruh yang besar dalam memastikan anda berjaya atau tidak untuk memikat mereka.

Berikut adalah beberapa cara untuk anda pergi daripada sekadar berbual biasa kepada yang lebih mendalam.

man-approaching-woman-at-a-bar

1. Pendekatan Anda

Minda si dia dengan segera akan melakar dan mengingati simetri wajah dan ketinggian anda kali pertama anda bertentang mata bersama.

Sekarang cuba yakinkan si dia berkenaan karakter anda – dekati si dia dengan penuh keyakinan dan jangan berpura-pura terlanggar si dia.

fotolia_79055463_subscription_monthly_m

2. Introduksi Anda

Salam yang baik bukanlah kunci untuk membawa si dia ke bilik tidur – namun sebaliknya boleh menyukarkan anda untuk mendapatkannya.

Gunakan cara salam yang kemas dan lembut agar tidak terlalu kasar dan menggenggam kuat tangan si dia dan amati cara dia bersalam.

o-flirting-facebook

3. Suara Anda

Wanita paling menarik di dunia lebih gemar pada suara lelaki dengan suara yang mendalam dan rendah irama mengikut kajian.

Ia menandakan lelaki tersebut tinggi dengan tahap testosteron dan petanda lelaki tersebut punya kekuatan dan amat subur.

approach-a-girl-1024x682

4. Proses Suai Kenal

Katakan sesuatu yang boleh membuatkan si dia meluahkan sesuatu kepada anda secara tidak sengaja. Sebarang pujian mungkin berguna.

Tunjukkan minat anda dengan gerak wajah samada mengiyakan setiap percakapan si dia sambil menawarkan pandangan anda.

body-language-signs-men-do-while-flirting-8

5. Bahasa Tubuh Anda

Tarikan juga boleh menyebabkan seseorang itu meniru bahasa tubuh pasangan yang mereka sukai – namun jangan terlalu taksub untuk mencuba.

Kekal bersahaja dan biarkan si dia yang tentukan ton dia yang tersendiri dahulu – sentuh lengan si dia untuk memberikan kejutan kimia pada mindanya.