Bahagian Tubuh Badan Lelaki Yang Diminati Oleh Wanita Sebenarnya

Pernah tak anda terfikir apabila seseorang wanita memerhatikan anda – apakah sebenarnya yang diperhatikan oleh mereka sebenarnya pada tubuh anda.

dv1934007

Apabila diberikan gambar lelaki yang hanya bercelana dalam – lelaki akan memerhatikan berapa besar encik ‘z’ yang dimilikinya berbanding dengan kaum wanita, anda bahagian yang lebih diminati pada tubuh seorang lelaki itu.

Wanita langsung tidak memandang ke arah bawah pinggang lelaki tersebut malah ia tertumpu pada perut, bibir, bahu dan otot bisep yang dimiliki lelaki tersebut.

Wanita mencari seorang pemberi dan pelindung dan zakar anda langsung tiada kena mengena dengan apa yang dicari oleh mereka – mereka ingin tahu jika lelaki tersebut mampu untuk melindungi dirinya dan menjadikannya selesa.

4

Wanita lebih menggemari otot yang ada pada perut, lengan dan bahu kerana ia digunakan semenak zaman lalu untuk melindungi, memberi dan menjaga seorang wanita. Kerana sebab itulah mereka masih mencari otot perut yang 6-pack.

Wajah anda pula digunakan untuk wanita menilai tahap kepintaran dan kebaikan anda – anda mungkin boleh memberikan sumber kepada mereka namun adakah anda mampu untuk setia?