4 Resolusi Anda Untuk Memperbaiki Hubungan Seks Dengan Pasangan

Seks yang baik tidak berlaku secara automatik malah anda perlu mengusahakan untuk memperbaiki setiap kelemahan yang ada.

Kunci sebuah perhubungan yang baik adalah kepercayaan dan bagaimana anda berdua saling bekerjasama untuk menghidupkan hubungan seks anda.

Jom  kita saksikan beberapa resolusi yang anda boleh cuba untuk memperbaikihubungan seks anda.

1

1. Seksikan Diri Diluar Bilik Tidur

Seks yang hebat bukan bermula dengan saat ‘foreplay’ dan berakhir selepas anda selesai – membangkitkan ghairah wanita harus bermula sebelum tiba ke bilik tidur.

Telefon anda boleh dijadikan alat untuk memanipulasi minda wanita dengan menghantar mesej-mesej seksi kepadanya.

how-to-properly-take-a-lover

2. Perbaiki Foreplay Anda

Anda tidak mungkin akan mendapat seks yang baik selagi anda tidak memperbaiki asas sesebuah hubungan seks itu – Perlahankan segala aktiviti.

Selain dari membuatkan si dia berasa seperti anda menumpukan lebih pada si dia – mulakan mukadimah yang baik semasa masih berpakaian.

couple-in-bed-596514_w650

3. Ajar Lidah Anda Helah Baru

Bermula dengan terus meredah ke bahagian klitoris seorang wanita adalah terlalu ekstrem bagi mereka sebaliknya fokus pada bahagian disekelilingnya dahulu.

Ikuti pula dengan hembusan nafas hangat anda pada bahagian itu kerana kombinasi hangat dan sejuk boleh memberi impak kepada si dia.

grooming-tips-for-men-1024x716

4. Kemaskan Bulu-Bulu Anda

Mengemaskan sedikit bulu-bulu yang ada pada bahagian zakar anda boleh membantu dalam memperbaiki hubungan seks anda dengan berkesan

Begitu juga dengan wajah anda, jika anda mengemaskan janggut dan misai anda ia akan memberi lebih keselesaan semasa berhubungan intim.