Mengapa Kaum Lelaki Gemar Meletakkan Tangan Pada Alat Sulit

Cuba fikirkan pos bagaimana cara anda semua kaum lelaki berehat di rumah – selepas seharian berkerja mungkin anda akan baring atas sofa, buka televisyen sambil tangan anda merayap ke bahagian sulit anda.

Itulah yang sering dilakukan oleh kaum lelaki – kebanyakan lelaki menyentuh bahagian sulit mereka dalam persendirian mahupun secara terang-terangan.

Ada pelbagailah cara kaum lelaki memegang bahagian tersebut seperti membetulkan pakej mereka, menyeluk seluar dalam anda mahupun hanya bermain dengan poket seluar anda.

Berikut adalah sebab yang mengejutkan mengapa anda sering berbuat demikian.

17kvmbzcvhjxajpg

1. Melindungi Pakej Anda

Ia membantu melindungi alat sulit anda daripada pemcemaran di luar sana yang boleh menghalang anda daripada berasa selesa dan selamat.

Lelaki secara tidak sedar menggunakan posisi ini ketika mereka sedang berehat kerana mereka lebih berasa selamat apabila organ tersebut jauh dari sebarang ancaman.

a40hc8

2. Ia Mengurangkan Perasaan Cemas Anda

Aakah anda sedang dalam keadaan ingin menyampaikan pembentangan ataupun menutup sesuatu deal dengan pelanggan?

Mengurut bahagian badan anda dalam cara yang tidak erotik boleh mengeluarkan hormon oksitoksin yang membantu menenangkan anda.

1058748-3x2-940x627

3. Peluang Untuk Berasa Dominan

Bertemu dengan seteru di dalam bisnes dengan tangan anda menyeluk saku seluar anda adalah bertujuan untuk menunjukkan bahawa siapa ketua di sini.

Menyuruh orang lain untuk berganjak dan beredar dengan menunjukkan kepada alat sulit anda adalah cara untuk anda menandakan kawasan anda.