4 Cara Untuk Menjadi Lebih Hebat Ketika Berada Di Ranjang

Sebagai seorang suami anda tentunya inginkan untuk menjadi kekasih dambaan isteri anda pada sepanjang masa bukan?

Untuk itu anda harus memikirkan bagaimana anda mampu untuk memuaskan si dia dan bertahan lama di atas katil sehingga anda berdua benar-benar mencapai puncak kenikmatan.

Jadi mari kita lihat bagaimana anda boleh meningkatkan prestasi anda di atas katil dengan tips berikut.

Sexy Young Couple

1. Mulakan Dahulu Dan Kawal Keadaan

Seks ketika isteri anda mengawal keadaan mungkin adalah sesuatu yang erotik pada pandangan anda malangnya untuk memberikan impresi yang baik, anda juga perlu lakukan sesuatu.

Daripada kebanyakan kajian mendapati bahawa hanya ada 13 peratus sahaja wanita yang suka mendominasi berbanding yang lain.

web-spooning-rf-corbis-v2

2. Mengamalkan Posisi CAT

Teknik ini termasuk dengan memposisikan tubuh anda agar dada anda terkena bahu si dia dan naikkan sedikit pinggulnya agar zakar anda mengenai klitoris.

Kajian mendapati wanita yang menggunakan teknik ini mencapai lebih kepuasan berbanding posisi missionary yang sering digunakan.

the-perfect-couple-wallpapers

3. Tarik Nafas Dalam

Dengan purata seorang perempuan itu mampu mengambil masa sehingga 15 ke 40 minit untuk mencapai kemuncak seksual, ejakulasi pra-matang boleh mengancam hubungan itu.

Bernafas dengan mendalam boleh membantu menghilangkan perasaan cemas, mengurangkan perasaan tak terkawal dan membantu anda untuk bertahan lebih lama.

doggystyle_greeting_card

4. Mengamalkan Posisi Menonggeng

Melakukan penetrasi dalam posisi menonggeng boleh meningkatkan kemungkinan untuk si dia mendapat kemuncak seksual yang lebih hebat.

Posisi ini juga sangat bagus untuk anda mengenai bahagian g-spot isteri anda ketika bersama ataupun sekadar untuk mengusik sahaja.