5 Keadaan Setiap Hari Yang Memerlukan Sebuah Seks Yang Hangat

Anda sebenarnya langsung tidak memerlukan alasan untuk melakukan hubungan intim – namun pada keadaan tertentu – seks boleh sedikit sebanyak membantu.

Mendapatkan seks ketika sebelum anda ingin menghadapi keadaan seperti ingin membuat pembentangan atau selepas senaman – terdapat kelebihan bonus jka anda mendapatkannya.

Jom kita saksikan 5 masa yang sangat sesuai untuk anda merasai kelebihan melakukan hubungan intim bersama pasangan.

best-time-for-sex-presentation

1. Sebelum Pembentangan Besar

Inilah adalah cara untuk anda melalui pembentangan dengan mudah –kajian mendapati mendapatkan seks sebelum waktu ini boleh menenangkan dan menghilangkan rasa gugup.

Mereka yang melakukan seks sebelum melakukan sebarang pembentangan adalah kurang tertekan berbanding mereka yang tidak melakukannya.

best-time-for-sex-morning

2. Pada Waktu Pagi

Tubuh anda sememangnya dijadikan untuk melakukan seks pada waktu pagi – tidak hanya kerana tahap testosteron dan tenaga adalah tinggi pada waktu pagi.

Peningkatan tahap oksitoksin membolehkan anda berdua untuk kekal rapat pada sepanjang hari manakala endorfin pula meningkatkan mood anda.

best-time-for-sex-cycle

3. Dua Minggu Sebelum Kitarannya

Kajian menunjukkan 2 minggu sebelum kitaran haid isteri anda, klitorisnya akan membesar sebanyak 20 peratus dan cepat teransang.

Kemungknan si dia untuk mudah mengalami kemuncak seksual adalah besar pada ketika ini – ini adalah masa ketika ovulasi berlaku dan tubuhnya dahagakan seks.

best-time-for-sex-workout

4. Selepas Bersenam Di Gimnasium

Tubuh anda akan mengeluarkan testosteron iaitu hormon penting – ketika anda melakukan senaman di gimnasium oleh itu keinginan anda akan bertambah.

Ia juga mampu untuk meransang si dia kerana darah yang mengalir pada alat sulit si dia adalah 169 lebih tinggi selepas melakukan senaman.

best-time-for-sex-bad-day

5. Selepas Hari Yang Teruk

Anda mahu menghilangkan ketegangan yang anda alami ketika berada di pejabat – seks mungkin merupakan cara terbaik untuk menenangkan anda.

Seks dan aktiviti bersama pasangan dikatakan boleh mengurangkan tekanan dan menaikkan mood anda dengan lebih berkesan.