4 Perkara Yang Boleh Anda Pelajari Dari Mereka Yang Berhubungan Seks 8 Jam Terus Menerus

Apabila anda bercerita mengenai seks tantrik, anda tentu akan terfikirkan tentang proses marathon seks tanpa henti.

Ia adalah salah satu bentuk meditasi yang menenangkan – cara terbaik untuk menghubungkan anda dan pasangan anda dalam cara lain yang lebih intim.

Selain daripada memberi fokus kepada penciptaan, ia mengambil berat tentang teknik minda yang boleh meleburkan tekanan dan meningkatkan fokus anda – yang membawa kepada seks yang lebih nikmat.

Adakah anda bersedia? Mari kita lihat beberapa teknik yang boleh membantu anda.

tantric-s1

1. Buang Jangkaan Anda

Jika anda meletakkan terlalu banyak jangkaan  dalam hubungan seks anda – ia akan menjadi sangat sukar untuk anda mencapai kepuasan dalam hubungan seksual anda.

Jika anda berhenti membandingkan keadaan anda dengan keadaan dalam televisyen – anda akan lebih mudah untuk mencapai kepuasan ketika bersama pasangan.

tantric-s3

2. Kurangkan Kelajuan

Tidak ada masalah jika anda ingin seks segera pada sesuatu masa namun jika benar-benar ingin berhubung dengan pasangan anda maka ambil masa anda.

Ketika adegan ‘foreplay’ sasarkan untuk membuat tiga sentuhan untuk setiap tiga puluh kali yang anda kebiasaan akan buat.

tantric-s5

3. Buka Mata Anda

Apakah baiknya penggunaan pencahayaan jika anda terus menutup mata anda? Buka mata anda dan lebih baik lagi lihat ke dalam mata pasangan.

Ia mungkin akan kelihatan sedikit kekok pada peringkat permulaan – jika anda jarang melihat pasangan anda ketika sedang bercium.

tantric-sex-s6

4. Fokus Fikiran Anda

Jika anda terganggu ketika sedang berhubungan seks, anda boleh mengancam perhubungan anda dengan pasangan anda pula nanti.

Kurangkan gangguan yang berasal dari teknologi – jika anda kerap memeriksa telefon ketika berhubungan intim ia boleh membunuh mood.