Bilakah Anda Patut Berkata Tidak Kepada Hubungan Seks Bersama Pasangan

Lelaki dijangka akan berminat dengan seks sebaik sahaja saat pasangannya menjatuhkan bra yang dipakai – namun tu adalah suatu tekanan yang agak besar.

Kadangkala, lelaki menerima seks hanya untuk kepuasan pasangan mereka sahaja dan kerana pasangan mahukannya namun mereka sendiri tidak begitu berminat untuk melakukannya.

Lain kali jika anda ingin menolak ajakan mereka – berikan alasan seperti mengatakan bahawa anda terlalu penat dan tiada masalah jika menunggu semalam lagi.

Ikuti empat langkah bijak bagaimana cara terbaik untuk menolak ajakan melakukan seks dengan pasangan.

after-pmd-reclaiming-intimacy-main

1. Basahkan Keinginan Mereka

Lelaki selalu memikirkan pelincir digunakan hanya apabila diperlukan – namun ia adalah apa yang wanita inginkan.

Ini kerana dinding faraj juga boleh menjadi kering walaupun ketika sedang keghairahan – gunakan gel yang organik an berasaskan air.

4d8aaab7-fae7-48df-8f37-bbee9e52cba9

2. Jadilah Pendengar Setia

Cinta dan keintiman emosi adalah salah satu petanda wajib untuk mencapai kemuncak seksual – anda tidak boleh memaksa diri untuk jatuh cinta tapi anda boleh menjadikan pengalaman itu intim.

Ia adalah perasaan yang bagus apabila mengetahui bahawa pasangan anda mengambil berat tentang diri anda.

a4a6b362a4d31d730ecd9ba93628a5e3

3. Lakukan Seks Dan Senaman Bersama

Inginkan sebab untuk bersenam bersama? Ada sebuah latihan senaman yang boleh meningkatkan keghairahan wanita sebanyak 2/3 peratus.

Kepuasan ini sukar untuk idapati kecuali ketika si dia terlalu letih selepas latihan senaman kardio ataupun set naikan lutut yang memenatkan.

intimacy-1

4. Berikan Pujian Pada Alat Sulitnya

Wanita yang berasa selesa dengan tubuh mereka akan berasa lebih mudah untuk mencapai kemuncak seksual.

Lain kali jika anda ingin menjelajahi tubuh bahagian bawah pasangan anda – jangan sesekali melupai untuk memuji bahagian tersebut.