3 Cara Untuk Anda Memastikan Hubungan Seks Hebat Sepanjang Malam

Jika anda mengalami masalah untuk kekal lama di atas ranjang, lupakan pil dan ubatan semulajadi kerana ia langsung tidak membantu.

Cuba kekal rileks dan bertenang mengenai keadaan tersebut – ia akan bertambah baik mengikut peredaran masa dan kerisauan hanya memburukkan keadaan.

Cuba tiga teknik di bawah untuk membantu malam anda untuk pergi lebih jauh bersama pasangan.

1-1993469

1. Kawal Ejakulasi Dengan Teknik Memerah

Terdapat pelbagai cara untuk anda memastikan anda mampu kekal lama di atas katil – seperti menggunakan kondom untuk mengurangkan ransangan.

Alternatif yang lain adalah dengan menggunakan teknik menekan atau memerah dengan meletakkan ibu jari di bahagian dekat pelir untuk menahan ejakulasi.

aid2601824-728px-do-pelvic-floor-exercises-step-7-version-2

2. Kemuncak Seksual Yang Ekstrem

Setelah anda berjaya membuatkan diri anda tahan lama – untuk mendapatkan kemuncak seksual yang hebat memerlukan latihan juga.

Cuba lakukan senaman pada otot pelvis kerana ialah bahagian yang boleh memberhentikan anda dari sensasi untuk cepat terpancut.

man-breathing

3. Bernafas Dengan Betul

Anda juga perlu fokus pada pernafasan anda juga – apabila kemuncak anda sudah hampir anda akan dilatih untuk menghembus nafas.

Cuba cara ‘ais’ dan anda boleh sapukan ais pada pelir anda sebelum melakukan seks untuk mendapatkan kemuncak yang lebih hebat.