Mengapa Anda Cepat Klimaks Ketika Melakukannya Untuk Kali Pertama

Sperma anda juga gemar pada hubungan satu malam: iaitu mempunyai hubungan seks dengan seorang wanita baru boleh menghasilkan sperma yang lebih baik dan berkualiti, merujuk kepada penyelidikan baru dari College of Wooster.

cute-couple-kissing-and-playing-on-beadroom-floor2-1

Dalam kajian itu, lelaki beronani ke tujuh film lucah sepanjang minggu. (Tidak bersama-sama, anda faham, tetapi masing-masing di dalam privasi rumah sendiri.) Enam klip pertama dibintangi pelakon yang sama, tetapi ketujuh yang dipaparkan pelakon yang berlainan.

Bukan sahaja peserta melaporkan mereka mampu untuk mencapai klimaks lebih cepat selepas menonton video dari wanita yang tidak dikenali, tetapi kadar air mani mereka adalah lebih tinggi dalam jumlah dan lebih pekat dengan sperma yang sihat.

71198843

Para penyelidik tidak pasti sebab, tetapi mereka percaya ia boleh menjadi adaptasi evolusi yang telah memberikan manusia Paleolitik keupayaan yang lebih kukuh untuk menghamilkan pelbagai pasangan – untuk memastikan survival keturunan mereka. (Sudah tentu dalam dunia hari ini, pendekatan ini biasanya disukai.)

Namun begitu ini tidak memberikan anda kelebihan penuh untuk pergi menyebarkan benih anda, dan ia tidak bermakna apa-apa yang hebat boleh berlaku kepada jumlah sperma anda apabila anda berada dalam hubungan monogami, kata kajian dari seorang penulis bersama Paul Joseph. Tetapi jika pada sebarang keadaan, kini anda sudah tahu sebab saintifik perhubungan baru boleh menjadi lebih menyeronokkan.