Adakah Zakar Anda Kelihatan Tampan Ketika Ini?

Kami melihat melalui beratus-ratus kajian setiap minggu pada Kesihatan Lelaki, dan kami sentiasa kagum pada beberapa barangan pelik yang telah saintis tersebut menghabiskan masa dan wang penyelidikan ke atasnya.

love3

Sebagai contoh, penyelidik Swiss baru-baru ini mahu meneroka sama ada wanita berfikir lelaki dengan pembedahan memperbetulkan hyposadias – kecacatan kelahiran di mana meatus anda, atau pembukaan urethral, adalah di bahagian bawah zakar anda – mempunyai rod yang biasa.

Sebagai sebahagian daripada kajian ini, ahli-ahli sains meminta peserta perempuan untuk memilih faktor yang diambil kira oleh mereka yang dianggap paling penting dalam zakar yang menarik. Fail ini di bawah “permintaan yang hanya akan diterima dalam suasana makmal.”

1-1993469

Rupa-rupanya, wanita tidak suka mana-mana sifat zakar tertentu. Mereka diberi nilai penampilan kemaluan keseluruhan sebagai faktor yang paling penting, diikuti oleh bulu ari-ari.

Ciri-ciri paling tepat seperti panjang zakar, rupa skrotum, dan kedudukan dan bentuk meatus bulat daripada ciri yang paling belakang.

“Wanita melihat variasi yang luas penampilan zakar seperti biasa atau tampan,” kata penulis kajian Norma Ruppen-Greeff.

happy-couple-pregnancy-test-1024x683-1024x683

Tiada apa-apa yang hebat, tetapi di sini adalah perkara yang baik mengenai keputusan: semasa anda mungkin berasa peka terhadap zakar yang datang pendek atau bola yang tergantung sedikit rendah, wanita tidak memberi tumpuan kepada satu-satu kawasan apabila mereka menghakimi zakar anda – mereka melihat jumlah pakej.