Tip Menarik Untuk Anda Kekal Tegang Dan Mantap Ketika Seks

Soalan:

Hi, saya seorang teruna yang berusia 19 tahun dan teman wanita saya dan saya telah bersama selama lima bulan. Kami suka antara satu sama lain dan sangat selesa bersama. Kami cuba untuk melakukan hubungan seks beberapa kali namun saya tidak dapat mengekalkan ereksi apabila tiba masa untuk memasukkan ke dalam faraj.

Saya tidak pernah mempunyai masalah ini, sebenarnya kerana biasanya saya sangat terangsang. Kami telah cuba setiap jenis foreplay dan masih hampa. Ia adalah sangat mengecewakan dan saya tidak suka membiarkan dia merasa kecewa walaupun dia telah sangat sabar. Sebarang nasihat?

Jawapan:

Dengan mengandaikan bahawa anda berada dalam kesihatan yang baik, masalah ereksi anda mungkin kes kebimbangan prestasi – dalam erti kata lain, yang bimbang tentang kemampuan anda untuk menyenangkan dia dengan baik di tempat tidur, serta kemampuan untuk tegang.

Ia adalah sangat biasa bagi seorang lelaki muda untuk kehilangan ereksi mereka pada kali pertama (atau beberapa kali pertama) bahawa mereka melakukan hubungan seks. Ia tidak bermakna apa-apa yang salah dengan anda – walaupun begitu anda perlu mendapatkan pemeriksaan kesihatan tahunan dengan doktor anda juga.

Ikuti beberapa tips:

marriage_476x290-jpg-20151113092323-jpg-q75dx720y432u1r1ggc

Tips Pertama

Walaupun anda telah mencuba banyak foreplay yang berbeza, pastikan anda terlibat dalam jenis foreplay yang anda benar-benar nikmati dan menarik / mengghairahkan.

Jika anda melakukan sesuatu hanya kerana anda fikir anda perlu, ia tidak membantu ereksi anda seolah-olah anda melakukan sesuatu bersama-sama kerana terpaksa.

sex-1024x683

Tips Kedua

Saya menganggap anda menggunakan kondom, bukan? Jika ya, pastikan anda menggunakan kondom yang selesa pada zakar anda. Kondom ada yang boleh mengurangkan sensasi untuk zakar lelaki atau membuat ia berasa tidak selesa atau terhad.

Jika kondom anda berasa ketat atau rendah sensasi, pertimbangkan kondom Trojan Ecstasy. Jika kondom yang terlalu besar dan anda bimbang ia akan tercicir, cuba kondom yang lebih muat dengan anda.

open-marriage-can-work

Tips Ketiga

Semasa anda melakukan onani, amalkan visualisasi. Dalam fikiran anda, anda melalui keseluruhan pengalaman mencium teman wanita anda.

Dari menanggalkan pakaian masing-masing, melakukan perkara-perkara foreplay yang menarik untuk kedua-dua anda nikmati, menyarung kondom, berasmara hingga kemudian berhubungan dengan ereksi yang keras dan boleh dipercayai. Jika anda boleh lihat, anda boleh melakukannya!

wife

Tips Keempat

Cuba menambah sedikit pelincir! Jika kedua-dua masih teruna dan dara, pintu masuk faraj mungkin ketat terutamanya jika dia sedang cemas, yang boleh membuat otot beliau mengetat dan membuat dia kurang cenderung untuk melincirkan dengan sendiri.

Jika anda menggunakan kondom, gunakan pelincir berasaskan air, seperti KY atau Astroglide, di atas kondom pada zakar. Menambah pelincir ke zakar yang dilitupi kondom boleh meningkatkan sensasi dan boleh menjadi menyeronokkan, membangkitkan keghairahan ketika  foreplay.

Ia juga boleh membuat penetrasi lebih mudah, yang boleh membantu lelaki untuk mengekalkan ereksi mereka.