Bagaimana Hendak Memujuk Isteri Anda Mengenakan Pakaian Dalam Seksi

Biar saya teka: Dia memakai, pakaian dalam dengan liputan penuh berwarna perang dan seluar dalam yang sama pada hampir setiap hari.

Sebenarnya, keadaan laci seluar dalamnya mungkin merupakan antara perkara terakhir yang berada di dalam fikiran isteri anda – sesuatu yang berada paling belakang dalam senarai hariannya termasuk kerja, anak-anak, bil, dan ISIS.

lingerie_men_like

Tetapi menempatkan renda hitam secara strategik boleh melakukan keajaiban untuk hubungan anda. Sains telah juga mengesahkan perkara ini.

Isteri anda hanya memerlukan peringatan bahawa anda masih suka sisi nakal mereka.

Jadi, jika pada lain hari dia menyarungkan thong renda, berikan pujian dengan memberitahu bahawa dia kelihatan sangat hebat dan menarik, memberi isteri anda rabaan lembut pada punggungnya dan sedikit ciuman Perancis, dan membawanya terus ke katil.

man-buys-lingerie

Selepas itu, beritahu dia yang anda mahu mendapatkan dia seluar dalam yang lebih comel seperti itu.

Kosongkan waktu petang anda pada sekali sekala dan peruntukkan waktu itu sepenuhnya untuk si dia – seperti keluar untuk bersarapan pada lewat pagi, mendapatkan urutan, dan akhirnya, membeli-belah di sebuah butik pakaian dalam.

Assisted Shopping at M&S Robb Singh tries it out, pictured with Daniel Monteiro

Apabila dia berasa lebih santai, dia akan lebih cenderung untuk mencuba pakaian dalam berwarna merah.

Cuma jangan cuba untuk mengirimkan kotak secara rawak dari Rahsia Victoria kepada beliau. (Itu adalah langkah yang membosankan.) Jika apa sahaja yang anda ambil kelihatan tidak sesuai dengan sempurna, anda akan menghabiskan malam bersendirian sahaja.