Satu Perkara Yang Tidak Pernah Gagal Menaikkan Nafsu Isteri Anda

Kadang-kadang suami saya membenarkan saya untuk “menangkap” dia ketika sedang menonton video kotor yang kami lakonkan ketika bercuti di Jamaica beberapa tahun yang lalu. Ia mungkin sebuah helah, tetapi ia berfungsi setiap masa.

Idea bahawa dia lebih suka melihat saya daripada salah seorang daripada mereka yang berambut perang dalam filem-filem lucah yang bersiaran di Pornhub? Pengsan.

aamw2

Tetapi, jika anda tidak pernah memfilemkan mana-mana aksi di dalam rumah yang panas  bersama-sama, idea ini ialah: Mencari jalan untuk menyampaikan mesej bahawa itu yang anda mahu daripadanya. Segera.

Wanita suka berasa diperlukan. Saintis neuro Ogi Ogas, Ph.D., pernah memberitahu Kesihatan Lelaki bahawa pusat fantasi seksual wanita adalah mengenai perasaan yang dia sangat dikehendaki. Perasaan itu serta-merta boleh mencetuskan rangsangan beliau.

seduce_sun-signs

Oleh itu, di dalam lif dengan pintu tertutup. Teks beliau setiap perkara yang kotor yang muncul di fikiran apabila anda berfikir tentang seluar yoga beliau. Membolehkan mata anda untuk meliar pada tubuh isteri anda ketika isteri anda sedang menanggalkan kot.

Sebaik sahaja dia mendapat mesej itu, dia akan mengejar anda di sekeliling meja dapur.