Cara Paling Mudah Untuk Memastikan Isteri Anda Klimaks Setiap Masa

Biarkan minda isteri anda menerawang: fantasikan semasa seks boleh membantu kemuncak seksual, menurut kajian Belgium baru-baru ini.

Wanita yang dilaporkan kerap mengalami kemuncak seksual ini adalah lebih cenderung untuk membayangkan senario seksi manakala mendapatkannya berbanding orang-orang yang mempunyai masalah untuk menghabiskannya.

very_hot_and_sexy_couple-hd

Ia mungkin bahawa pemikiran erotik boleh membantu pasangan anda untuk memberi tumpuan kepada perasaan yang baik, penyelidik berkata.

Wanita yang mempunyai masa yang sukar untuk klimaks lebih cenderung untuk menjadi terganggu ketika sedang berhubungan seks, menurut akhbar tersebut, manakala mereka yang mudah mencapai kemuncak syahwat mungkin lebih memahami sensasi mereka.

sexy-pillow-fight-couple-boudoir-6-of-15-600x400

Oleh itu cuba galakkan beliau untuk berangan, menurut penulis kajian Francoise Adam, Ph.D. Ramai wanita merasa bersalah tentang hal itu, oleh itu pastikan si dia tahu bahawa anda gembira dia mempunyai fikiran yang kotor, menurut Adam.

hot-and-sexy-couple-romance

Lebih baik lagi, anda boleh membantu pasangan anda untuk melibatkan diri dalam momen ini dan mengambil peranan dalam skrip khas untuk beliau dengan percakapan lucah anda, kata Gloria Brame, Ph.D., seorang ahli terapi seks.

Mulakan dengan berbisik seberapa banyak anda mencintai pasangan anda untuk membuat dia berasa lebih baik. Dari situ, keluhan, erangan, atau apa-apa jenis tindak balas lisan boleh membantu meletakkan beliau dalam keghairahan, menurut Brame.