Posisi Seks Yang Cukup Sesuai Khas Untuk Semua Saiz Zakar

Apabila ia adalah mengenai seks, lebih besar bukanlah selalunya lebih baik. Sekurang-kurangnya, bukan untuk setiap kedudukan atau posisi seks.

Berita baik adalah bahawa anda boleh mengalami keseronokan maksimum dengan orang yang tepat, tidak kira bagaimana anda ingin melakukannya bersama.

Direka untuk kedua samada gergasi atau mereka yang kecil (atau lengkung secara mendadak ke kanan), anda pasti akan menjumpai cara yang sesuai untuk mencapai halaju maksimum dengan petunjuk di bawah.

sexy-couple-lounging-boudoir-la

1. Fellow Sederhana

Kebanyakan posisi adalah adil dan saksama – oleh itu anda boleh bermula untuk bereksperimentasi dengan pelbagai posisi!

Crouching Dragon: Biarkan tangan si dia memeluk bahu anda dan kakinya di sekitar bahagian pinggang anda sebelum anda mendekam ke bawah dalam keadaan mencangkung agar badan anda boleh bertindak sebagai kerusi manusia untuk anda.

Tekan tubuhnya rapat mengadap anda ketika anda menghenjut.

sexy-pillow-fight-couple-boudoir-2-of-15-600x400

1. Mr. Big

Luangkan 10 hingga 15 minit untuk foreplay sebagai permulaan proses untuk membantu faraj pasangan anda berkembang, sambil menggunakan pelincir. Pilih gerakan untuk si dia berada di atas untuk mengawal berapa dalam anda mampu pergi.

Jadikan dia bersandar ke atas badan anda dengan tangannya pada kedua-dua belah kepala anda di atas lantai atau tilam, “seolah-olah anda sedang melakukan tekan tubi,” menurut Morse.

“Ia juga membantu anda untuk membengkokkan lutut anda supaya anda boleh bersandar untuk sokongan.”

sexy-couple-in-bed-4-erogenous-zones-that-excite-her-more-than-the-g-spot

3. Lebih kecil daripada enam inci

Gunakan kemasukan dari belakang, kata Debby Herbenick, Ph.D., seorang penyelidik seks di Universiti Indiana. Ini menawarkan anda penetrasi yang lebih mendalam.

Rehatkan kepala dan bahu pasangan anda di atas bantal, angkat punggung ke atas, kemudian pastikan dia menggenggam pahanya. Lebih ketat kaki beliau, lebih enak memuatkannya. (Elakkan pelincir: untuk lelaki yang lebih kecil, geseran adalah rakan anda.)

sexy-couple

4. Boy Bendy

Jika anda mempunyai zakar yang sedikit membengkok, “berdiri di sebelah tilam semasa dia berbaring di atasnya,” kata Morse.

Menyasarkan beliau secara alternatif dari satu sisi, kemudian ke sisi yang lain, hampir bergulung dalam bentuk bola,” kata beliau.

Anda boleh menggunakan bahu anda sebagai sokongan semasa anda menusuk dan mencari posisi yang mana anda rasakan terbaik untuknya, bergantung kepada arah mana zakar anda membengkok.”