Bagaimana Untuk Memberikan Pasangan Anda Urutan Yang Seksi

Apabila anda memberikan kepada separuh bahagian bawah tubuh anda, urutlah dengan perlahan. Itulah mesej urutan dari Susan Findlay, pengarah North London School of Sports Massage.

“Gunakan tumit tangan anda untuk membuat pergerakan aliran yang berterusan dan bekerja terhadap keseluruhan otot,” menurut Findlay.

massage-woman

1. Prep untuk Glory

Anda membuka pakaian pasangan anda dan membiarkan pasangan anda berbaring dengan keadaan muka ke bawah pada tuala atau katil. Nikmati pemandangan tersebut, dan kemudian redupkan cahaya lampu.

Picit sedikit minyak ke dalam tapak tangan dan gosok mereka bersama-sama untuk memanaskannya. Kami suka Ole Henriksen Lavender ($ 28, olehenriksen.com).

2. Berlembut Dengannya

Mulakan di bahunya dan kemudian bergerak ke otot di pangkal lehernya sebelum melurut hingga ke bawah setiap lengan.

Perlahan-lahan memicit (antara ibu jari dan jari), memerah, dan menguli kulitnya. Jika dia terasa sakit, kurangkan tekanan; kerana dia harus benar-benar santai.

3. Teruskan Urutan Tersebut

Kembali ke leher beliau dan melurut hingga ke bawah ke bahagian bawah badan pasangan anda, menggunakan gerakan membulat, mengikut arah jam, dengan menggunakan teknik urutan sama seperti di lengannya.

Dan menambah tumit tangan anda untuk kawasan yang lebih besar pada setiap sisi tulang belakang beliau.

4. Selesai Dengan Kuat

Akhiri urutan tersebut dengan menggunakan tapak tangan untuk mengurut pada bahagian belakang yang lebih rendah. Keseluruhan proses perlu mengambil kira-kira 45 minit, dan jika bernasib baik, lebih lama.

Jangan bimbang jika anda terangsang. Jangan bimbang jika dia tidak.