Bagaimana Untuk Meransang Mood Isteri Anda Untuk Seks Pagi Hari

Anda berharap saya akan mengatakan ya pada seks pagi hari, bukan?

Maaf, tetapi saya lebih gemar untuk mencadangkan sarapan. Terdapat beberapa orang di bumi yang tidak terbangkit dengan bau enak dari sarapan pagi.

waking-up-on-the-romantic-side-of-the-bed

Hanya menunggu sehingga waktu yang munasabah, seperti 09:00. Masakkan sarapan yang enak pada kuali, dan bawakan kepada pasangan anda secawan besar kopi panas.

Apabila bau bertebaran di bilik tidur – dan anda sudah bersedia dengan minuman kafein buat si dia – bergolek bangun dari katil secara tiba-tiba akan kelihatan lebih mudah.

keepingthepassionandromanceinyourrelationshipaftermarriage-showcareandconcernforyourpartnerbydoingsomethingspecialforhim

(Dan jika sarapanberunsurkan Inggeris adalah tidak sesuai, anda boleh menggantikan dengan apa sahaja yang aromatik yang boleh membuat perut si dia berkeroncong.)

Sebaik sahaja dia selesai makan, berkafein, dan berterima kasih, anda hanya boleh mendapatkan kehendak seks pagi seperti yang anda inginkan.

c91642c262e26cfd90127bf92df6ab56

Tetapi jika kombo daging lembu dan kopi tidak berfungsi, anda sedang berhadapan dengan seorang wanita yang benar-benar memerlukan tidur – maka buka akhbar pagi dan biarkan pasangan anda tidur kembali.

Hikmahnya: Tidur adalah lebih baik untuk libido beliau. Kajian menunjukkan bahawa apabila wanita mendapat satu jam tidur tambahan, mereka 14 peratus lebih berkemungkinan untuk berkeinginan untuk melakukan hubungan seks pada hari berikutnya.