Gunakan Taktik Ini Untuk Mendapatkan Seks Yang Kinky Malam Ini

Salah satu perkara yang besar tentang seks suami isteri juga merupakan salah satu kesulitan terbesar: Anda cukup mahir bagaimana untuk menjadikan pasangan anda cepat mencapai klimaks.

Dan anda lebih daripada gembira untuk memaksa. Berulang kali.

Tetapi berpegang kepada pengalaman bagaimana pasangan kembali ke zaman lama, kata Kristen Mark, Ph.D., seorang penyelidik seks di Universiti Kentucky.

image-couple-in-love-in-bed-copy

Tidak kira bagaimana gerakan anda pergi itu mampu berjaya – seks yang dibuat secara rutin adalah seks membosankan. Dan apabila dia bosan, keinginan menjadi sangat hambar.

Paling teruk: Kebanyakan pasangan tidak pernah bercakap tentang apa yang mereka benar-benar mahu di atas katil, Mark berkata.

“Malah apabila anda telah bersama dengan seseorang selama bertahun-tahun, bercakap tentang seks boleh menakutkan kerana anda mendedahkan sebahagian diri anda yang benar-benar lemah,” kata Mark. “Terutamanya jika anda memperkenalkan sesuatu yang baru yang ingin anda cuba.”

bra

Tetapi Mark mempunyai cara yang cemerlang, bebas risiko untuk memperkatakan mengenainya walaupun idea anda yang paling kotor – selain mengetahui apa yang berada pada fikiran kotor beliau.

Beritahu isteri anda bahawa anda mempunyai impian yang paling gila malam- seperti bermimpi tentang anda berdua sedang mencuba apa sahaja perbuatan seks yang berada dalam senarai tugasan nakal anda.

sex-love-life-2013-07-02-quiet-after-sex-main

Dengan cara itu, jika dia terkejut dengan idea bermain threesomes / dubur / pisau, anda boleh hanya ketawa. (Dan cuba lagi pada kemudian nanti.)

Tetapi jika dia tertarik? Jackpot.

Dan apabila anda bercakap tentang menjadi mencabar secara seksual, dia mungkin akan mengakui apakah fantasi kotor yang dia ingin tahu.