Kunci Saintifik Untuk Memastikan Pasangan Anda Orgasma Berkali-Kali

Hanya 47% wanita pernah mempunyai klimaks berganda, menurut satu kajian baru daripada penyelidik di Universiti Indiana dan tapak sex-ed OMGYES.

Ingin menukar bilangan itu?

Penyelidik bertanya kepada wanita yang mempunyai klimaks berganda dengan tepat bagaimana mereka melakukannya. rahsia besar mereka: Mereka mendail kembali rangsangan klitoris selepas klimaks pertama mereka.

o-never-go-down-on-girl-facebook

Pertama, beberapa latar belakang. Tiga suku daripada wanita sama ada perlu atau lebih suka rangsangan klitoris untuk mempunyai orgasma, menurut kajian itu.

Tetapi bagi ramai wanita, kelentit menjadi begitu sensitif selepas klimaks dan terus menyentuh ia boleh menjadikan ia merasa tidak selesa atau menyakitkan.

Itulah sebabnya ramai wanita berfikir mereka tidak boleh mempunyai klimak berganda: Kerana dia memerlukan rangsangan klitoris, tetapi terus menyentuh kelentitnya selepas orgasma pertama menyakitkan, penyelidik memerhati.

man-and-woman-72795

Jika pasangan anda mahu mencuba untuk pusingan dua, anda boleh bekerja di sekitar sensitiviti selepas klimaks beliau.

Bukannya menyentuh kelentitnya dengan keamatan yang sama yang anda lakukan untuk mendapatkan dia klimaks kali pertama, menggunakan tekanan yang lebih ringan atau gerakan lebih perlahan, adalah apa yang ramai daripada peserta mengakui mampu memuaskan mereka.

Anda juga boleh menggunakan teknik yang dipanggil penyelidik sebagai lapisan, yang melibatkan merangsang kelentitnya melalui hud yang meliputi ia atau kulit sekitar lain dan tidak menyentuh secara langsung.