Tulis Ini Dan Kemudian Dapatkan Lebih Seks Hari Ini

Mahu membuatkan pasangan anda tergoda pada tahun 2015? Hantar e-mel kepada beliau.

Tidak, saya serius. Menurut satu kajian baru dari Indiana University, orang ramai berkomunikasi mengenai pemikiran romantis lebih baik di atas e-mel berbanding berbanding melakukannya melalui telefon.

new-sales-rep-email

Penyelidik meminta peserta kajian untuk menghantar mesej manis kepada rakan-rakan mereka melalui kedua-dua mod komunikasi.

Apabila mereka menaip nota, mereka menggunakan bahasa yang lebih kukuh dan lebih bertimbang rasa daripada apa yang mereka luahkan dari mulut, dan penghantar berasa lebih terangsang selepas itu.

Penulisan akan menggalakkan anda untuk menjadi lebih romantis kerana ia memberi anda masa untuk memilih kata-kata anda dengan teliti dan memaksa anda untuk mengimbangi kekurangan nada vokal, kata penulis kajian Alan Dennis.

635935230902594277-1990162484_dating

Perkara yang sama boleh digunakan kepada teks, katanya.

Kami tidak mengatakan bahawa anda perlu menulis puisi untuk pasangan anda. Sebenarnya, jangan berbuat demikian. Tetapi bilakah kali terakhir anda berbincang melalui e-mel dengan beliau tentang apa-apa selain daripada rancangan makan malam, barangan runcit, atau lain-lain?

Hanya membiarkan dia tahu bahawa anda berfikir tentang beliau dan tidak boleh menunggu untuk melihat beliau, penyelidik sex Amy Muise, felo postdoctoral di Universiti Toronto mencadangkan.

6359314420022929251222116661_dating-ipad-wallpaper-feelings-balls-love12

Ia mengambil hanya dua minit keseluruhannya, dan ia boleh memberi kesan yang besar dalam kehidupan seks anda.

Mengetahui bahawa dia di fikiran anda akan membantu dia berasa lebih dekat kepada anda – dan mereka rahmat yang dialami sering diterjemahkan kepada keinginan seksual yang lebih besar, kata Muise.