Satu Kualiti Yang Boleh Menjadikan Anda Kelihatan Hangat Pada Wanita

Jangan mengambil petunjuk daripada Kanye: Wanita lebih tertarik kepada lelaki yang rendah hati daripada lelaki sombong, mendapati satu kajian baru-baru ini dari Hope College.

Penyelidik mencipta profil dating palsu dalam talian yang diubah hanya dalam bagaimana dengan rendah diri – atau sombong – cara lelaki menyifatkan diri mereka sendiri.

Wanita menilai lelaki yang sederhana lebih panas dan lebih cenderung untuk mahu keluar dengan mereka.

advice_for_men_on_rejoining_the_dating_scene_after_the_divorce

Wanita mengambil sifat kerendahan hati sebagai tanda bahawa anda akan melayan mereka dengan baik dalam hubungan, kata penulis kajian Dr Daryl Van Tongeren.

Dan mereka mendapati: orang rendah diri ini meletakkan keperluan orang lain – seperti rakan-rakan mereka – pertama, menurut Van Tongeren.

Bahagian yang terbaik: Rendah diri bukan sifat yang sedia ada. Anda boleh memupuk dengan sedikit usaha, kata Van Tongeren.

unemployed-dating-tips

Pertama, mengakui kelemahan anda. Tiada apa-apa? Seorang kawan atau keluarga ahli yang rapat dengan senang hati akan memberitahu anda.

Mempunyai pandangan yang tepat mengenai kekuatan dan kelemahan anda adalah bahagian penting dalam merendah diri, Van Tongeren berkata.

Kemudian, fikirkan cara untuk berkongsi kredit dengan orang lain apabila memberitahu pasangan anda – atau sesiapa sahaja – tentang pencapaian anda, katanya.

slide_image_17_admin-57c6741c1fbc0_1472838465

Yang paling penting, amalan meletakkan hubungan anda sebelum diri sendiri.

Sebagai contoh, daripada cuba untuk memenangi pertarungan dengan pasangan anda, berfikir tentang bagaimana untuk mencapai hasil yang terbaik untuk anda berdua – walaupun anda terpaksa melakukan pengorbanan atau mengakui anda salah.