Lupakan Tentang G-Spot, Sebaliknya Sentuh Mereka Di Sini

Pemburuan panjang anda untuk G-spot hanya menjadi semakin mudah: Tiada satu pun tempat tertentu yang berfungsi sebagai butang magis untuk keseronokan wanita.

Ia sebenarnya merupakan zon erogenous yang lebih besar yang meliputi beberapa organ yang berbeza, menurut kajian Itali.

Penyelidik memanggil ini “kompleks clitourethrovaginal” (CUV), sesuap istilah yang merangkumi hadapan dinding faraj (sebelah ke arah perut), uretra, kelenjar paraurethral, dan dalaman “akar” kelentit.

slide_342926_3552152_free1-e1442468173850

Merangsang rantau ini tidak hanya memberi dia keseronokan yang serius – ia juga boleh membantu mencetuskan kepuasan seks faraj yang penyelidik gambarkan sebagai pengalaman tahan lama yang dipancarkan melalui seluruh badan.

“Kami mendapati dengan ultrasound bahawa dengan beronani pada luaran kelentit hanya mengaktifkan peredaran darah sahaja di kelentit,” kata penulis kajian Emmanuele Jannini, M.D.

“Tetapi rangsangan dalaman semasa penetrasi boleh mengaktifkan peredaran darah di semua struktur CUV.

_sex_fantasies_10

Daripada memberi sepenuh perhatian anda pada satu titik kecil, pastikan untuk mensasarkan ke hadapan dinding faraj. kemasukan belakang dan wanita-di-atas adalah dua daripada kedudukan yang terbaik untuk membantu anda mencapai kawasan itu, walaupun ia berbeza bagi setiap wanita, kata Dr Jannini.

Dan anda juga boleh menggunakan tangan anda. Memasukkan satu atau dua jari, keseluruhan tapak tangan, dan membuat gerakan “datang ke sini” boleh merangsang kawasan CUV itu, menurut Dr Jannini. Penggetar yang direka untuk memukul G-spot juga boleh berfungsi untuk sesetengah wanita.