Bagaimana Untuk Melakukan Seks Dalam Posisi Berdiri Seperti Di Filem

“Dalam filem, saya sentiasa melihat seorang lelaki mengangkat seorang wanita dan mengadakan hubungan seks dalam keadaan berdiri pada dinding. Saya telah cuba, tetapi ia tidak benar-benar berkesan – ada beberapa helah yang saya tidak ketahui?” – Terry L. Grove City, PA

Moushumi Ghose, MFT, pyschotherapist / terapi seks: Tidak, tidak ada helah untuk itu, kecuali menjadi jika suami anda benar-benar kuat.

5-menkapanlagicom

Seks dalam keadaan berdiri memerlukan banyak tenaga dari semasa ke semasa, tetapi tanpa kaunter atau beberapa jenis sokongan, ia bukan satu kedudukan anda mungkin akan dapat bertahan lama.

Ini tidak bermakna anda tidak boleh untuk mencuba ia, walaupun ia mungkin permulaan yang besar. Tetapi anda akan mahu untuk bergerak, untuk ke dapur atau bilik tidur, selepas beberapa minit.

Jena Friedman, penulis / berdiri komik: Terdapat beberapa faktor di sini anda perlu mengambil kira:

dancer-sex-position

1) Ia Hollywood, jadi semuanya ilusi.

2) Maka mungkin terdapat satu kerusi yang berada di tempat yang anda tidak dapat lihat, atau skrin hijau, atau mungkin PA yang terpaksa berlutut untuk menyokong mereka.

3) Tidak seperti pelakon yang anda lihat pada skrin, kebanyakan wanita sebenar beratnya bukan sekadar 90 pound, dan oleh itu adalah agak sukar untuk mengangkat.

224151_v1

Jika anda benar-benar mahu untuk melakukan ini, mengapa tidak anda cuba mencari jalan untuk membina jisim otot yang tidak melibatkan steroid, seperti mengangkat berat atau melakukan tekan tubi?

Tetapi apa sahaja keputusan yang anda buat untuk melakukan samada seks secara berdiri menghadap dinding atau di tempat lain, janji pada saya bahawa anda akan berhenti mengambil isyarat seks anda dari filem.