Bagaimana Untuk Memilih Momen Terbaik Menghidupkan Fantasi Liar Bersama


- 11 Nov 16
View 3,014 : Today 1

Dengan mengandaikan semuanya rela, dia lebih cenderung untuk berasa terbuka kepada pengalaman baru jika dia sudah dalam keadaan teransang.

Dalam satu kajian baru-baru ini, subjek yang menunjukkan pelbagai gambar sebelum dan selepas menonton pornografi semua menilai semua gambar-gambar – walaupun yang tidak menyenangkan mereka – lebih tinggi selepas mereka menonton visual yang membangkitkan keghairahan mereka.

Advertisement

women-dominating-men-in-bed

Jadi mengapa tidak anda menunggu sehingga anda sudah teransang dan dia sudah panas dan ghairah, kemudian memberitahu keinginan anda? Dia lebih cenderung untuk mengatakan ya.

Anda juga boleh memudahkan tahap keselesaan beliau dengan memulakan ia secara perlahan-lahan, dengan perasaan bahawa dia dapat “melarikan diri” dengan mudah jika dia mahu – dengan, contohnya, mengikat tangannya longgar.

alyssa-milano-1 Atau lebih baik lagi, menunjukkan beliau bagaimana untuk mengikat anda terlebih dahulu supaya dia mempunyai pengalaman yang menyeronokkan dengan itu dan lebih bersedia untuk melepaskan setelah mengetahui bahawa anda telah membiarkan dia melakukannya untuk anda terlebih dahulu.

Advertisement