Kepentingan Untuk Anda Mengutamakan Foreplay Bersama Pasangan

Pertama sekali, ia mengambil semua tekanan dari anda untuk cuba mendapatkan kemuncak seksual melalui hubungan, yang luar biasa dan sangat sukar.

Hampir semua wanita memerlukan rangsangan klitoris secara langsung. (Jika dia mencapai kemuncak seksual melalui hubungan, dia sama ada sudah dihidupkan dan akar klitoris dia sedang dirangsang, jadi dia lebih sensitif dan boleh mencapai orgasma lagi dengan lebih mudah.)

46455448

Kedua, membiarkan dia mencapai kemuncak seksual dahulu memberikan anda lebih banyak masa untuk menikmati keseronokan anda sendiri tanpa perlu bimbang tentang berapa lama anda mampu bertahan atau rasa bersalah jika anda terpancut terlalu awal.

Dan ketiga, ia memberikan dia satu pengalaman yang menyeronokkan di mana dia boleh menikmati persetubuhan tanpa tekanan.

couple-in-bed-1-600x440_gltrends-com_

Dr. Michael Aaron, Ph D., psychotherapist / kaunselor seks: Tidak ada formula cuba dan benar – ia benar-benar bergantung kepada beliau sendiri.

Sesetengah lelaki berasa kurang bimbang tentang prestasi mereka sendiri jika mereka tahu mereka sudah membantu pasangan mereka untuk mencapai kemuncak seksual.

58c8a441-96d7-4410-adf7-e8462951601102-isyourguybadinbed-spectatoring

Tambahan lagi, ada wanita berasa sangat sensitif selepas puncak syahwat mereka dan perlu berehat, manakala yang lain hanya boleh terus berorgasma lagi dan lagi.

Ia mengenai apa yang berkesan untuk beliau. Mengapa tidak anda cuba untuk bertanya?