Apakah Yang Perlu Anda Pertimbangkan Sebelum Membelikan Pakaian Dalam Isteri

Saya ingin membelikan isteri saya beberapa seluar dalam seksi untuk ke katil (apa yang dia memakai sekarang adalah tidak begitu menyerlah). Adakah itu satu idea yang baik? – Scott R. Casper, WY

IAN Kerner, Ph.D., kaunselor psychotherapist / seks: Dalam pengalaman saya, 75% lelaki membeli pakaian untuk pasangan mereka, dan 75% daripada pakaian dalam itu akan berakhir di bahagian bawah laci.

Jadi, pergi membeli-belah bersama-sama. Berbelanja besar pada sepasang pakaian dalam yang kamu berdua suka, dan membuat dia berasa seksi dan dihargai.

lingerie2

Jika kena dengan cara yang sesuai, dia akan menjadi begitu teruja dari membeli-belah tadi dan anda akan mendapatkan pertunjukkan pakaian dalam kegemaran anda.

Jika pakaian dalam seksi bukan dalam keutamaan beliau sekarang, kemungkinan dia akan memakainya hanya pada “majlis-majlis khas”.

Moushumi Ghose, MFT, psychotherapist / terapi seks: Jika anda ingin mengubahnya (dan rangsangan anda adalah penting), perlahan-lahan berkata, “Bolehkah saya memberitahu anda sesuatu yang benar-benar meransang saya? Pakaian dalam seksi.

couple-having-sex

Bolehkah saya membelikan anda beberapa? “Jika tidak, jangan terkejut jika ia kekal di dalam beg itu selama-lamanya.

JENA Friedman, penulis / berdiri komik: Sebahagian daripada saya mahu berkata, “Ayuh lakukan sahaja”, namun begitu membelikan beliau sesuatu yang “seksi” boleh menjadi lombong emas kerana, dengan otak kami yang lebih canggih, kita cenderung untuk membaca ke dalam sesuatu.

Bagaimana jika anda mendapat saiz yang salah? Atau dia fikir anda tidak mendapati bahagian-bahagian tubuh dia masih seksi dan mahu menutup mereka dengan tudung renda?

170787d5ce8404ec_cover

Atau beberapa wanita lain mencuba, jadi isteri anda mendapat STD, memikirkan anda menipu, dan hubungan anda bakal berantakan? Oleh itu, banyak yang perlu untuk anda pertimbangkan!

Jadi, jika dia memakai pakaian dalam, teruskan. Jika tidak, dapatkan sesuatu yang lebih menarik, seperti kad hadiah Amazon. Kemudian menyelinap masuk beberapa pakaian dalam ke dalam cart beliau dan lihat apa yang berlaku!