Bagaimanakah Untuk Dikira Sebagai Curang Dengan Pasangan

Memang benar: Lelaki dan wanita melihat kecurangan dari sudut yang berbeza. Ahli-ahli sains secara literal mengkaji kawasan fenomena tersebut.

Dia mungkin bersetuju bahawa sama ada seseorang di antara kamu yang mempunyai hubungan seks dengan orang lain dikatakan curang. Itulah yang paling tidak boleh diterima dalam hubungan monogomous.

couple_through_door-620x412

Tetapi bagaimana pula perkara yang anda tidak dianggap menipu? Adakah dia setuju jika anda menggoda gadis seksi dalam kelas yoga anda bukanlah suatu masalah besar?

Bagaimana pula jika anda bercakap dengan wanita lain, setiap hari, bercerita mengenai perjuangan anda di tempat kerja dan dalam kehidupan keluarga anda? Atau, menghantar gambar dan teks mesej di Snapchat? Tidak begitu mudah, kan?

Kami bertanya kepada 3 wanita untuk mengetahui , dengan kejujuran sepenuhnya – tanpa kekangan – apa yang diambil kira sebagai curang?

landscape-1429901603-540274975

Jawapan mereka (pada apa yang tidak dan tidak dikira!) bakal memberikan anda pencerahan mengenai perkara ini. Dan jika anda masih tidak pasti, berbincanglah dengan teman wanita anda!

Terdapat beberapa perbualan yang tidak selesa, perlu berlaku untuk mengukuhkan hubungan anda.

promo251668893

“Apa sahaja yang anda rasa seperti anda perlu menyimpan rahsia dari dia menunjukkan suatu kecurangan, tidak kira sama ada fizikal atau emosi.” – Eliza J.

“Bercakap kepada seseorang secara intim dikira sebagai menipu. kecurangan emosi boleh menjadi lebih teruk daripada berciuman. “- Julia C.

“Saya rasa kta boleh curang secara emosi, tetapi ia akan menjadi cukup teruk apabila pasangan anda tahu, dan menyebabkan perpisahan.” – Cassandra S.