Makanan Berkhasiat Boleh Membantu Anda Untuk Seks Yang Hangat

Jika anda seorang lelaki muda, mendapatkan ereksi yang kekal keras adalah impian anda dan mengekalkannya untuk tempoh masa yang panjang – tidak sepatutnya menjadi masalah. Hanya sekarang ia menjadi suatu masalah untuk mendapatnya. Dalam beberapa kes, ia sesuatu yang besar.

Satu kajian baru-baru ini dalam The Journal of Sexual Medicine mendapati bahawa umur di mana lelaki yang disahkan menghidap mati pucuk (ED) terus jatuh.

food-for-erections-600x429

Malah, penyelidik melaporkan bahawa kira-kira 25% daripada pesakit baru menunjukkan tanda-tanda masalah ereksi adalah di bawah umur 40, dan hampir separuh daripada mereka mempunyai apa diklasifikasikan sebagai “ED yang teruk,” terma terkini untuk “tidak dapat mengeras sama sekali.”

Dan walaupun terdapat momok yang tidak terkira banyaknya di luar sana yang dipersalahkan kerana penurunan tahap seksual – tekanan kehidupan moden, kemurungan, minuman keras – namun satu perkara yang kita benar-benar tahu hakikatnya:

maxresdefault

Ramai daripada lelaki muda hari ini boleh menyalahkan ketidakseimbangan pada diet mereka, yang terlalu berat kepada jenis-jenis makanan yang berminyak atau bergoreng yang boleh menyumbat arteri mereka pada umur yang lebih muda.

Sudah tentu, kehidupan seks anda akan menjadi bermasalah namun anda boleh memperbaikinya, dan ia semua bermula dengan memilih untuk menjalani pemakanan yang betul dari semasa ke masa.