5 Posisi Seks Baru Yang Para Suami Di Luar Sana Harus Cuba

slide-1

1. Air Terjun

Turut dikenali sebagai Rush Head

Kebaikan: Darah akan mengalir ke kepala anda yang lain juga.

Bersantailah dengan kepala dan bahu anda di atas lantai dan biarkan pasangan anda bergerak ke sisi katil ketika dia menunggang anda. Darah akan mengalir ke kepala anda, mewujudkan sensasi hebat ketika anda sedang klimaks.

Indeks Kehangatan: 5 stars

slide-2_0

2. Bungkusan Hadiah

Turut dikenali sebagai The Horny Mantis

Kebaikan: kedudukan lebih santai dengan penetrasi yang lebih mendalam dan peningkatan keintiman.

Kedua-dua anda berbaring sisi menghadap satu sama lain. Dia membengkok dan mengangkangkan kakinya, dan menghalakan faraj ke arah anda. Anda mengangkat kaki anda antara dadanya untuk memasuki semasa dia membalut kakinya sekitar belakang anda.

Sekarang cuba ini: Dia boleh menggunakan kaki dan telapak kakinya untuk menarik anda lebih dekat lagi untuk penetrasi yang lebih mendalam.

Indeks Kehangatan: 2 stars

slide-3_0

3. Duduk Pada Muka

Turut dikenali sebagai Dragonfly Hover

Kebaikan: Kedudukan yang selesa untuk wanita. Satu satu kedudukan yang erotik untuk anda.

Rehatkan kepala pasangan anda dengan bantal di belakangnya, kemudian anda boleh menunggang bahunya. Menyokong diri dengan memegang kepala katil atau dinding.

Indeks Kehangatan: 3 stars

slide-4

4. Gaya Fusion

Turut dikenali sebagai Getting A Leg Up

Kebaikan: Kepuasan seks yang lebih cepat untuk si dia; gerakan yang lebih mudah.

Daripada gerakan The Spider, dia boleh mengangkat kaki dia ke atas bahu anda, yang meningkatkan ketegangan otot yang memacu turutan orgasma. Dengan menaikkan punggung dari katil, menjadikan ia lebih mudah untuk dia menyorong tarik dan penetrasi dalam bentuk bulatan.

Indeks Kehangatan: 5 stars

slide-5

5. Bidadari Salji

Turut dikenali sebagai Bottom’s Up

Kebaikan: Pasangan mendapat pandangan utama bahagian punggung seksi anda.

Ini boleh menjadi sangat mencabar: Dia berbaring di belakang semasa anda menunggang wajah si dia sambil menghadap ke tempat lain. Dia mengangkat kakinya dan membalutnya di sekitar belakang anda untuk meningkatkan pelvis si dia supaya anda boleh memasukinya. Dia kemudian menggenggam punggung anda untuk membantu anda menyorong tarik dari atas dan ke belakang. Dia boleh menambah tindakan mengurut sedikit pada cengkaman itu juga.

Indeks Kehangatan: 4 stars