Apakah 5 Gerakan Erotik Yang Setiap Suami Dambakan Setiap Hari

Lelaki sering bergurau bahawa mana-mana seks adalah seks yang baik dan sebenarnya mereka tidak sepenuhnya bergurau. Kami kaum lelaki ini secara biologi direka untuk menjadi mudah dipuaskan di tempat tidur dengan lebih cepat.

Lima teknik ini dijamin untuk memberikan kaum lelaki keseronokan dan membuatkan kami tidak sabar-sabar untuk menggembirakan pasangan sebagai balasan.

o-sleeping-naked-woman-facebook

1. Biarlah Dia Menonton Aksi Anda

Keterangan: Bergerak dengan cara yang khusus bertujuan untuk menaikkan nafsunya

Bagaimana untuk melakukannya: Lelaki adalah visualis yang erotik, lebih kuat terangsang dengan rangsangan visual daripada wanita. Sesetengah orang berkata bahawa menonton klimaks wanita adalah salah satu bentuk utama rangsangan untuk kaum lelaki.

fotolia_79085932_subscription_monthly_m

2. Naikkan Ereksi Mereka

Keterangan: Cara terbaik untuk meransang kaum lelak secara mengejut

Bagaimana untuk melakukannya: Lelaki suka diurut, diramas dan dikendalikan dengan kuasa mutlak oleh tangan perempuan yang pakar dan mereka suka menonton apabila seorang wanita mengawal mereka dengan erotik secara manual.

couple-in-bed

3. Gunakan Tangan Anda Untuk Memuaskan Kami

Keterangan: Satu kerja tangan seperti yang dia tidak pernah dan tidak mungkin mampu untuk memberikan sendiri kepada dirinya.

Bagaimana untuk melakukannya: Ini adalah kerja dua tangan sebenarnya. Mulakan dengan mencengkam tangan anda yang telah dilincirkan bersama-sama, dengan jari berjalin, ketat di sekelilingnya (tetapi tidak begitu ketat, takut nanti anda mengganggu peredaran darah beliau).

Gerakkan tangan anda ke atas zakar dalam satu gerakan berpusing lama diikuti dengan gerakan yang sama seperti anda melurut kembali ke bawah. Sekarang gunakan variasi langkah dengan menghapuskan piuh.

sex-love-life-2013-08-07-couple-in-bed-main

4. Ciuman Berdiri Yang Sempurna

Keterangan: Satu cara untuk membangkitkan nafsu kaum lelaki atau memulihkan ereksi lesu semasa berjimak

Bagaimana untuk melakukannya: Ini boleh meransang kaum lelaki apabila dia fikir dia bukan dalam mood; ia adalah laluan yang paling cepat kepada keadaan kesediaan yang memuncak.

Memegang zakarnya dengan lembut dalam satu tangan, memasukkan ia ke dalam mulut anda, dan gerakkan kepalanya serta bahagian atas zakar masuk dan keluar.

a0995420-4b5c-0133-6d2c-0aecee5a8273

5. Beri Dia Kegembiraan Muktamad

Keterangan: Seks oral sepanjang jalan

Bagaimana untuk melakukannya: Dia akan berterima kasih kepada anda kerana ini. Lakukan langkah-langkah dalam langkah No. 4 sehingga dia berhampiran dengan puncak syahwat.

Kemudian beransur-ansur menarik dia masuk, seberapa banyak yang anda selesa untuk kendalikan, menjaga tangan agar lembut di sekitar yang lain (menggunakan ibu jari dan jari telunjuk untuk membentuk cincin tanda okay dan menempatkan gelang ini di sekeliling mulut anda).

Gerakkan lidah anda di sekitar zakar. Tarik pipi anda untuk mewujudkan sedutan. Buka mulut anda untuk melepaskan sedutan, tetapi biarkan hujung lidah anda kekal di dalam. Dengan telapak tangan atau ibu jari anda, urut bahagian perineum.