Bagaimana Ingin Memilih Seluar Dalam Yang Sesuai Untuk Anda

Kini, dengan ratusan gaya untuk dipilih, setiap seluar dalam memiliki ciri-ciri yang khusus, jenis kain dan reka bentuk, mengetahui apa yang sesuai untuk anda seolah-olah seperti ia memerlukan satu pasukan penyelidik.

Itulah sebabnya kita mendapatkan nasihat dari Michael Kleinmann, Editor-in-Chief blog The Underwear Expert, dan profesor yang berpengalaman mengenai perkara ini.

Di sini, Kleinmann memecahkan ia kepada setiap gaya dan apakah maksudnya kepada anda.

calvin_briefs

1. Brief

Seluar dalam ini sesuai untuk lelaki yang perlu menyokong atau memilih untuk menyimpan segala-galanya di satu tempat tetapi tidak mengira jenis kain lebihan yang dijumpai di dalamnya. Mereka sangat sesuai untuk digunakan ketika sukan sederhana dan pemakaian sehari-hari.

jcrew_boxers

2. Boxer

Boxers adalah seluar longgar tanpa sokongan, tetapi lebih baik pengudaraannya daripada mana-mana pakaian dalam lain. Banyak seluar pendek boxer mempunyai fly terbuka, yang membolehkan anda untuk membuang air kecil dengan mudah.

2xist_2

3. Jockstrap

Jockstraps menawarkan sokongan frontal dan perlindungan yang lengkap. Mereka sering mengangkat pakej tersebut dari badan, mengakibatkan pengalaman yang lebih sejuk dan kering berbanding seluar asas.

sunspel_trunks

4. Trunks

Trunks dengan segera menjadi potongan kegemaran untuk seluar dalam di antara lelaki yang punya pengetahuan mengenai ini. Mengapa? Potongan trunk adalah hibrid daripada brief dan boxer tanpa timbunan kain. Ia sangat sesuai untuk kegunaan setiap hari – berpakaian, keluar, dan sukan yang sederhana.