Bagaimana Memulakan Perbualan Suami Isteri Ketika Berhubungan Intim

Dari segi perbualan di bilik tidur, konteks adalah kunci. Sebagai contoh, adakah dia seorang dari skandal satu malam anda? Teman wanita? Ataupun isteri anda yang anda telah habiskan hidup anda bersama?

Dengan seorang wanita yang anda tidak kenali dengan baik tetapi mahu berjumpa dengannya lagi, anda harus berhati-hati. Jauhi dari apa-apa yang terlalu kesat, melainkan dia yang memulakan dahulu.

girl_main

Tiada apa-apa yang seksi daripada mendengar perkataan “zakar” keluar dari mulut seorang lelaki yang hanya dikenali sebentar tadi – menjadikan dia kelihatan seperti dia terlalu ketagihan pada adegan lucah.

Mulakan dengan sesuatu seperti pujian terhadapnya. Ah, saya sebenarnya berasa agak geli ketika menulis kenyataan ini, tetapi banyak wanita yang sesungguhnya amat menggemari pujian tersebut.

Young couple kissing and hugging on the bed in bedroom

Jika anda berasa lebih berani, anda boleh menokok tambah cerita sedih di dalam hidup anda dan mereka benar-benar akan mengikutinya dengan tekun, terutamanya jika ia adalah benar!

Atau pertimbangkan ini: Salah satu perkara yang paling seksi lelaki pernah berkata kepada seorang wanita adalah semasa foreplay, dan dengan foreplay bermakna masa mereka tidak berada di atas katil.

couple-bed-4

Anda boleh cuba untuk menenangkan isteri anda ketika dia sedang murung mungkin kerana masalah di pejabat atau dengan rakannya. Katakan sesuatu yang mampu menaikkan semangatnya. Itu adalah suatu tindakan besar yang mampu untuk mencairkan hati pasangan anda.

Jadi, semarakkan keintiman anda dan ransang isteri anda dengan mengatakan bahawa anda benar-benar menyokong beliau dan mungkin bahawa dia lebih cantik daripada bekas teman wanita anda yang telah mati itu. Harap ia mampu untuk membantu.