Bagaimana Untuk Mengelakkan Masalah Ejakulasi Pramatang

Diberikan, ini bukanlah topik yang mungkin timbul pada lawatan pub anda setiap kali selepas waktu berkerja, tetapi ejakulasi pra-matang sebenarnya memberi kesan antara 20-30% lelaki pada satu ketika dalam hidup mereka.

Dan kajian baru-baru ini dari Universiti Sapienza di Rom telah menemui kunci untuk menyembuhkan masalah tersebut yang mungkin semudah beberapa adegan sorong tarik pinggul anda.

painkiller11

Penyelidik mengambil 40 lelaki berusia antara 19 dan 46 dengan ejakulasi pra-matang sepanjang hayat dan menetapkan mereka untuk melakukan senaman otot lantai pelvik seperti Kegels – fikirkan mereka sebagai rutin bench press untuk kelelakian anda.

Lebih daripada 12 minggu, lelaki yang mengambil bahagian dalam kajian itu menikmati perubahan dramatik dalam daya tahan apabila berada di dalam bilik tidur-; masa purata untuk ejakulasi meningkat lebih 400%.

premature-ejaculation-1

“Kaedah ini amat dialu-alukan kerana ia adalah pesakit itu sendiri yang berusaha untuk mengatasi masalah itu melalui usaha mereka sendiri, yang mana mempunyai manfaat psikologi tambahan,” kata Carlo Bettocchi, profesor dan jurucakap bagi Persatuan Urologi Eropah.

Jadi, jika kardio mendatar anda telah menjadi sedikit terlalu Tabata untuk citarasa pasangan anda, abaikan tawaran yang datang pada folder spam anda.

premature-ejaculation

Gunakan masa keemasan ini untuk keluar dari rumah anda untuk melakukan senaman seperti marathon dan berjoging keliling kawasan rumah. Sedikit pengeluaran peluh juga boleh membantu meningkatkan prestasi anda di bilik tidur.