Bagaimana Untuk Segarkan Diri Bila Tak Sempat Mandi

Sama ada anda sedang menuju ke pertemuan dengan rakan-rakan terus dari pejabat atau melangkah keluar dari kapal terbang, anda mungkin tidak sempat untuk mandi. Tetapi itu tidak bermakna anda perlu berjalan di sekitar bandar dengan berbau busuk.

Sebaliknya, menyembunyikan sebahagian daripada produk-produk ini ke dalam beg gimnasium anda boleh menjaga anda dari berbau, dan berasa segar di mana sahaja.

paper-shower-body-wipes-and-dry-towelettes

1. Shower Wipe

Gunakan kain lap badan sebagai pengganti kepada mandian. Gunakan ketika keadaan kecemasan, atau untuk menyegarkan badan semasa anda dalam perjalanan. Lap mereka di seluruh, memberi tumpuan kepada ketiak, belakang, dan di mana sahaja yang selalunya berpeluh.

images_r46_image2_22036

2. Febreze On The Run

Baju anda sudah berbau peluh? Simpan Febreze yang mesra perjalanan di dalam tangan. Ia boleh membantu untuk meneutralkan bau busuk dan menambah aroma yang bersih serta wangian ringan untuk pakaian.

sani

3. Kain Lap Antibakteria

Pastikan tangan anda dan wajah anda juga bebas kuman dengan kain lap antibakteria. Tisu ini akan membunuh bakteria pada badan anda, yang merupakan punca kepada bau badan. Tambahan pula, anda boleh menggunakannya untuk mengelap bawah telefon dan komputer riba anda semasa dalam perjalanan.

phan-ma-hong-bi-mira-colors1

4. Ball Powder

Jika anda tahu anda tidak akan dapat untuk mandi untuk seketika, tepuk beberapa serbuk badan ini pada kaki anda, tulang belakang, dan kawasan-kawasan di hilir. Serbuk berdasarkan talkum ini menyerap peluh dan bau, manakala aroma ringan membolehkan anda sentiasa berbau bersih.

4ef7b44e-918f-49c4-a9fe-e4bb14d9f0e5-jpg-_cb314960473_

5. Face Wipe

Apabila anda dalam penerbangan, tekanan kabin boleh mengeringkan kulit anda. Menyembunyikan ini dalam beg kami untuk meransang kelembapan dan mencuci muka dengan segera sebaik sahaja apabila anda mendarat.