5 Cara Kreatif Untuk Mengubah Kehidupan Seks Yang Membosankan

Seks kebanyakannya hanya biasa-biasa sahaja. Sesetengah seks pula kadangkala menakjubkan. Tetapi ia sebenarnya tidak susah untuk menjadikan hubungan seks anda kembali kepada tahap luarbiasa.

Ramai yang beranggapan tiada jalan keluar apabila seks mulai menjadi sangat membosankan dan hanya berjalan mengikut rutin.

Berikut adalah lima cara anda boleh mengubah seks yang biasa-biasa kepada malam yang anda berdua tidak akan lupakan sepanjang hayat.

sex-unforgettable-eye-contact

1. Lakukan “Eye Contact”

Bertentang mata adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk segera meningkatkan nafsu. Berpandangan dalam meningkatkan hubungan emosi anda, yang seterusnya, menguatkan rangsangan anda.

Sasarkan untuk merenung ke dalam mata masing-masing untuk sekurang-kurangnya 60 saat atau keseluruhan janji temu. Ini boleh menjadi kekok, tetapi teruskan sahaja.

sex-unforgettable-tease-her

2. Mengusik Dia Sentiasa

Bermain dengan zon ransangan masing-masing sehingga anda hampir ingin mencapai kemuncak. Menghampiri syahwat tanpa terpancut dahulu boleh membina ketegangan seksual.

Oleh itu, apabila anda akhirnya klimaks – anda boleh mengharapkan ia bagaikan percikan bunga api yang marak.

sex-unforgettable-up-close

3. Menjadikan Ia Lebih Intim Dan Peribadi

Untuk seks yang lebih intim, alihkan bantal anda daripada kepala katil, duduk dengan belakang anda menghadapnya dan biarkan dia bercelapak pada anda.

Memegang satu sama lain dan bermesra. Semua sentuhan kulit ke kulit ini nanti akan membuatkan anda merasa bahawa anda berdua lebih dekat dan nafsu anda akan hangat dengan segera.

sex-unforgettable-location

4. Cuba Lokasi Yang Baru

Hentikan apa yang anda lakukan, dan bawalah beliau ke kaunter dapur, ruang tamu sofa, bilik mandi, tangga, atau di mana sahaja asalkan ia berada di luar bilik tidur.

Perubahan pemandangan kadangkala adalah menarik, kerana suasana asing itu menjadikan seks anda lebih hebat selain melakukan di atas katil.

sex-unforgettable-senses

5. Menguatkan Deria Anda

Dapatkan salah satu daripada skarf kepunyaannya atau tali leher anda, dan bergilir-gilir menutup mata antara satu sama lain.

Setiap sentuhan akan berasa lebih kuat. Anda juga boleh memainkan muzik seksi pada telefon anda dan meletakkan fon kepala anda dalam telinganya.

Dia akan berada di dalam dunianya sendiri ketika sedang berasmara dengan anda. Kemudian biarkan dia memilih lagu-lagu untuk anda pula.