Lelaki Ingin Anda Menyentuh Pada Bahagian Berikut Di Badan Mereka

Seperti juga kaum wanita, kaum lelaki juga mempunyai bahagian-bahagian tertentu pada tubuh mereka yang ingin merasai sentuhan berahi pasangan terhadapnya. Ia bagaikan ‘foreplay’ sebelum memulakan sebarang hubungan seks di bilik tidur.

e98c3c28-186b-4370-99db-1407c60cc141

1. Di Sebalik Telinga

Kebanyakan lelaki mempunyai cuping telinga yang cukup sensitif terhadap ransangan dan apabila pasangan menjilat ataupun mencium pada bahagian belakang cuping telinga tersebut, ia akan mempercepatkan proses klimaks seseorang lelaki.

Oleh itu manipulasi cuping telinga mereka dengan bijak melalui gigitan manja dan jilatan-jilatan untuk menaikkan nafsu mereka dengan spontan.

p02r6xbg

2. Bahagian Dada Dan Puting

Terdapat lelaki yang amat menyukai apabila pasangan mereka memainkan jemari mereka ataupun mencium dada mereka kerana terdapat banyak titik ghairah lelaki di sana terutama pada puting mereka.

Jika isteri anda bijak menggunakan lidah dan mulut mereka pada puting anda, ia tidak sukar untuk anda menghampiri klimaks kerana saraf seks anda disensasikan dengan baik melalui ransangan.

teen_wolf_s03e13_1080p_kissthemgoodbye_1940

3. Bawah Perut Dan Paha

Bahagian bawah perut dan paha adalah bahagian paling sensitif seorang lelaki menurut kebanyakan kaum lelaki yang ditemui. Ini kerana seperti juga perempuan, bahagian tersebut paling hampir dengan alat sulit mereka.

Hisapan dan jilatan yang sempurna mampu membuatkan anda menghampiri klimaks dengan segera tanpa perlu berusaha dengan banyak.

neck

4. Dagu Dan Halkum

Ketika berasmara, bahagian dagu lelaki sering dikucup dan dihisap dengan lembut oleh isteri kerana ia menunjukkan keseksian seseorang lelaki itu. Sememangnya bahagian itu juga sangat sensitif pada ransangan.

Perbanyakkan manipulasi pada bahagian tersebut ketika ‘foreplay’ untuk meransang nafsu suami dan ia boleh menjamin malam yang lebih hangat selepas ini.