5 Posisi Seks Yang Tidak Digemari Oleh Wanita Di Luar Sana

Adakah selama ini pasangan anda hanya berpura-pura puas di atas ranjang hanya kerana ingin menjaga hati anda? Anda mungkin tidak tahu tapi janganlah memandang remeh perkara ini.

Sebuah bancian terbaru telah mendapati bahawa ada beberapa posisi seks yang tidak digemari oleh wanita di luar sana dengan pelbagai alasan munasabah yang diberi oleh mereka. Wanita inginkan posisi yang merapatkan keintiman.

Berikut merupakan beberapa posisi yang paling tidak digemari oleh wanita beserta alasan yang diberikan oleh mereka.

basset_hound

1. Menonggeng “Doggy Style”

Gaya ini kebenarannya adalah menyakitkan pada wanita kerana mereka sukar untuk melincirkan diri mereka dalam keadaan demikian. Lagipun gaya ini dikatakan kurang intim kepada wanita di luar sana.

Pemandangan katil menjadikan mereka sukar untuk kekal teransang dan penetrasi melalui posisi ini seringkali boleh mencederakan bahagian faraj wanita.

woman-on-top-sex-position

2. Menunggang Di Atas

Kebanyakan wanita berasa kurang selesa apabila berada di atas kerana mereka berasa kurang yakin dengan tubuh mereka – di kala anda mampu melihat mereka dalam keadaan terdedah sepenuhnya.

Mereka juga risau tentang tanggapan anda mengenai bentuk tubuh badan mereka ketika anda sedang mengamatinya daripada bawah.

the-love-seat-sex-position

3. Reverse Cowgirl

Sukar untuk kaum wanita untuk meraih kemuncak seksual i dalam keadaan sedemikian dan tidak mudah untuk anda membuat penetrasi ketika dalam keadaan demikian.

Walaupun ia masih lagi kelihatan seksi, ketika anda membuat penetrasi ia mungkin tidak dapat untuk dimasukkan seperti yang anda inginkan malah posisi ini juga bahaya untuk zakar anda.

missionary-position

4. Missionary

Kebanyakan wanita mendakwa posisi ini gagal untuk memberikan kepuasan kepada mereka kerana sukar untuk suami mereka mengenai bahagian yang tepat ketika membuat penetrasi.

Ubahsuai posisi missionary tersebut dengan meletakkan tubuh anda lebih ke hadapan di mana dada anda mengenai bahu isteri anda. Pastikan isteri anda bengkokkkan kakinya 45 darjah dan mengangkat pehanya ke atas sedikit.

maxresdefault

5. 69

Wanita berasakan sukar untuk menerima keseronokan ketika mereka sendiri perlu untuk memberikan keseronokan kepada suami mereka. Aksi menyebabkan mereka mudah terganggu.

Ia juga menyebabkan mereka sukar untuk berehat dan menikmati skil seks oral anda jka mereka juga perlu untuk memberikan servis kepada anda.